Konjeniški spektakel v Konjeniškem centru Brdo pri Ihanu

Na Posestvu Ščap na Brdu pri Ihanu je pred dobrimi tremi leti zrasel ogromen kompleks, v okviru katerega se nahaja čudovit konjeniški center z atraktivno lokacijo za preživljanje prostega časa v naravi. Poleg vrhunske oskrbe konj, možnosti treningov v zunanji in notranji menaži in opravljanja jahalnih tečajev, je konjeniški center postal tudi kraj, katerega radi obiščejo številni prijatelji živali, ki se radi družijo s konji. Prav zaradi vsega je konjeniški center postal pravi raj za konje in ljudi, saj konji na okolico in ljudi delujejo izredno sproščujoče, kar človek začuti takoj, ko ga obišče.

Konjeniški spektakel in druženje s konji

Če Konjeniškega centra Brdo pri Ihanu še niste obiskali, potem imate idealno priliko, da to storite v nedeljo, 25. avgusta 2019, saj bo Konjeniški klub Brdo pri Ihanu v okviru Konjeniške zveze Slovenije med 9. in 18. uro organiziral konjeniški spektakel, celodnevno tekmovanje v dresurnem jahanju (CDNA). Obenem bo konjeniški center na ta dan na široko odprl svoja vrata, kjer se boste lahko v objemu narave pobližje seznanili z njihovo dejavnostjo, se družili s konji in jahači, poskrbljeno pa bo tudi za najmlajše ljubitelje konj z jahanjem na ponijih. Prav tako bo poskrbljeno tudi za lačne in žejne, saj bo na voljo gostinska ponudba.

Konjeniški center, kjer konj in jezdec postaneta eno

Konjeniški center Brdo pri Ihanu je edinstven konjeniški center z atraktivno lokacijo za preživljanje prostega časa v naravi. Gre za enega najbolj modernih konjeniških centrov v Sloveniji in v tem delu Evrope, tako iz vidika arhitekture in kot umestitve v prostor in stika s krajino. Center ima ogromno manežo, impozantno pokrito jahalnico, ovalno sprehajalno napravo in 50 konjskih boksov ter 38 hektarjev pripadajoče zemlje. Poleg centra se nahaja star hlev, preurejen v klubski prostor s petimi sobami ter obnovljena kmečka hiša iz leta 1817, ki spada pod kulturno dediščino, s petimi sobami za goste.

KC Brdo pri Ihanu je edinstven konjeniški center z atraktivno lokacijo za preživljanje prostega časa v naravi.

Za neizkušene in izkušene, za otroke in starejše, za vse ljubitelje konjev

V Konjeniškem centru Brdo pri Ihanu lahko trenirate vsak dan v letu, za treninge se lahko dogovorite z njihovimi usposobljenimi trenerji, omogočajo pa vam tudi samostojne treninge. Nudijo vam oskrbo konj, opravljanje začetnih in nadaljevalnih tečajev, opravljanje izpitov za Jahač 1 in Jahač 2 ter opravljanje tekmovalnih licenc. Poleg šole jahanja vam omogočajo oskrbo konj ter trening konj in jahačev. Ker se konjeniški center nahaja v objemu čudovite narave, je tudi sama okolica centra primerna za rekreativno jahanje.

V KC Brdo pri Ihanu Izvajajo začetne in nadaljevalne tečaje jahanja, opravljanje izpitov za Jahač 1 in Jahač 2 ter opravljanje tekmovalnih licenc.

Več o konjeniškem centru Brdo pri Ihanu si lahko ogledate na njihovi spletni strani, spremljate pa jih lahko tudi preko Facebook strani.

Konjeniški center Brdo pri Ihanu
Brdo 1, 1230 Domžale

T: 040 306 760
E: info.actron@gmail.com
W: www.konjeniski-center.si

Komentarji uporabnikov
Tagi