ZAHVALA ob nepričakovani in nenadni izgubi dragega Staneta Kovača iz Domžal

Ob nepričakovani in nenadni izgubi dragega moža, očeta, dedka, brata, strica in tasta Staneta Kovača iz Domžal, se srčno zahvaljujemo vsem, ki ste bili z nami v teh najtežjih trenutkih življenja. Naše hvaležne misli naj dosežejo vse, ki ste ga tako številčno še zadnjič obiskali v domžalski poslovilni vežici, darovali cvetje in sveče ter ga množično pospremili na poslednjo pot do grude domžalskega pokopališča. Hvala domžalskemu župniku mag. Klemnu Svetelju in trzinskemu župniku Boštjanu Gučku za čutno opravljen obred slovesa ter kolektivu Pogrebne službe Vrbančič iz Domžal.

Posebno zahvalo izrekamo vsem gasilcem iz gasilskih društev Gasilske zveze Domžale, poklicnim gasilcem Centra za zaščito in reševanje Domžale, gasilcem okoliških gasilskih zvez, gasilcem DVD Koprivnica in GZ Lendava, gasilcem PGD Libeliče in PGD Dekani, predstavnikom Območnega združenja veteranov vojne za Slovenijo Domžale, predstavnikom Civilne zaščite, domžalskim tabornikom, članom Liste Tonija Dragarja, županu Občine Domžale Toniju Dragarju, županu Občine Trzin Petru Ložarju ter vsem, ki ste ga v velikem številu častno pospremili k preranemu počitku. Prav tako izrekamo zahvalo Godbi Domžale, Tjaši Hrovat, Urošu Steklasi, Pevskemu zboru Centra za zaščito in reševanje Domžale in Kvartetu Grm za izvedbo ganljivih skladb in pesmi. Zahvala tudi vsem, ki ste kakorkoli pomagali pri postrežbi po pogrebu.

Iskrena hvala tudi županu Občine Domžale Toniju Dragarju, predstavniku Obrtno-podjetniške zbornice Domžale Andreju Počivalšku, predsedniku Območnega združenja veteranov vojne za Slovenijo Domžale Janezu Gregoriču, podpredsedniku Gasilske zveze Domžale Tonetu Pavliču, predsedniku PGD Domžale-mesto Anžetu Korošcu in predsedniku Gasilske zveze Koprivnica Iveku Goluboviću za ganljive besede slovesa.

Velika zahvala tudi zdravniku Tomažu Mušiču, dr. med., spec. spl. med. in Tini Urankar, dipl. med. sestri za vso zdravniško pomoč.

Hvala za izrečene besede in misli vseh, ki ste nam stisnili roke in bili z nami, ostali bodo vedno v naših srcih. Verjamemo, da bodo spomini nanj, na njegovo življenje in delo, ki se je prekinilo na pragu 56. leta, ostali živi in večni. Bili ste nama v veliko pomoč in oporo v tem težkem obdobju. Vsem res iskrena hvala.

Žalujoči: vsi njegovi, ki ga bomo neizmerno pogrešali

 

Komentarji uporabnikov
Tagi