Nov informativni medij v Domžalah: www.domzalec.si

Pred vami je novi informativni medij – spletni portal www.domzalec.si, ki je namenjen obveščanju občank in občanov občine Domžal, ter tudi drugih obiskovalcev spletne strani o dogajanju v občini Domžale ter o dogodkih, ki so povezani z občankami in občani občine Domžale. Spletni portal je namenjen vsem generacijam.

Portal bo temeljil na široki ponudbi različnih kakovostnih informacij, ki bodo ažurno objavljene. Novinarji bomo redno spremljali dogajanja v občini. Tako bomo stalno prisotni na raznih dogodkih, prireditvah ter imeli stalen stik z ljudmi, ki bodo potencialno lahko ponudili nove sveže informacije. Občankam in občanom bomo ažurno ponudili informacije, ki jim bodo lahko koristile, bodisi pri njihovem delu, bodisi pri izobraževanju ali širjenju razgledanosti. Spletni portal je namenjen tudi drugim uporabnikom – obiskovalcem, ki bodo lahko pridobili kakršnokoli informacije s področja dela in življenja v občini Domžale.

K sodelovanju vabimo različne organizacije kot so šole, vrtci, društva, ter druge organizacije, saj se zavedamo, da le te s svojim delovanjem bogatijo življenje v naši občini. S sodelovanjem želimo njihove vsebine še bolj približati občankam in občanom občine Domžal. Prav tako k sodelovanju vabimo tudi vse občanke in občane, ki nam bodo lahko posredovali različen material (članke, fotografije, razmišljanja, video posnetke, itd.) o najrazličnejših zanimivostih, ki se jim bodo (ali so se jim) dogodile.

Svoje prispevke, fotografije, video vsebino, nam lahko posredujete na info@domzalec.si

Na novem spletnem portalu www.domzalec.si boste našli vse na enem mestu.

Avtor: Miha Ulčar, odgovorni urednik
Tagi