KK Helios Domžale pripravlja Košarkarski tabor Šole košarke

Košarkarski klub Helios tudi letos pripravlja Košarkarski tabor Šole košarke Helios Domžale in je namenjen vsem otrokom, rojenim v letu 2001 in mlajšim, ki bi radi prve dni po koncu šole preživeli v kar se da sproščenem vzdušju, se učili novih košarkarskih korakov, uživali v morskih radostih in ob tem tudi sklepali nova prijateljstva s košarkarji ostalih osnovnih šol v Domžalah in širši okolici.

Košarkarski tabor bo tudi letos potekal v kamp Veli Jože pri Savudriji in bo trajal od 15. pa do 30 junija 2013. Udeleženci bodo v lesenih bungalovih, za njih pa bo ves teden skrbelo večje število trenerjev. Poskrbljeno bo tudi za nujno medicinsko pomoč. Že pred odhodom na tabor bodo udeležence dodobra opremili, saj bo vsak prejel svojo košarkarsko žogo in dres! Zadnji dan tabora pa bodo prejeli še spominsko majico.

Cena tabora znaša 230,00 €, znesek pa je potrebno poravnati do 21.06.2013, razen v primeru drugačnega dogovora z organizatorji. vrstic višje. Plačilo se izvede v Hali komunalnega centra, vsak delavnik med 13. in 18. uro, pri trenerjih mladinskega pogona Košarkarskega kluba Helios Domžale.

Prijavnico najdete TUKAJ (natisnite in izpolnite), ki jo lahko prinesete osebno v Halo KC ali pa jo pošljete po pošti: KK Helios Domžale, Mestni trg 1, 1230 Domžale (s pripisom »za Tabor Šole košarke«) ali pa skenirano pošljete po e-pošti na solakosarke@kkhelios.si. Če želite pohiteti, lahko prijavo uredite tudi po telefonu 040-412-572 (Gašper). Več informacij pa najdete na spletni strani KK Helios.

Za starše vseh prijavljenih otrok bodo pred taborom pripravili skupni sestanek, na katerem jih bodo seznanili z zadnjimi informacijami glede ure prihoda in odhoda, urnika samega tabora ter same opreme, ki jo otroci potrebujejo s sabo.

Kot pravijo iz KK Heliosa, pa bodo tudi letos poskušali vsakodnevno poskrbeti za slikovno in morebitno video javljanje iz Savudrije, tako da bodo lahko starši in seveda vsi ostali, dnevno sledili njihovim poletnim košarkarskim aktivnostim.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: KK Helios Domžale
Komentarji uporabnikov