Kar dvanajst Radomljank na selektivnem treningu A reprezentance

Novo leto je prineslo menjavo na čelu slovenske ženske A reprezentance, saj je Damirja Roba na selektorskem stolčku zamenjal Borut Jarc. Slednji pa je že sklical prvo reprezentančno akcijo, ki bo v torek potekala v Radomljah.

Boruta Jarca ljubiteljicam in ljubiteljem nogometa ni potrebno posebej predstavljati, saj že vrsto let deluje tako v klubskem kot reprezentančnem nogometu. Novi selektor je za torek, 13. februarja sklical selektivni trening v Športnem parku Radomlje, na katerega je povabljeno 43 igralk, ki igrajo v domači ligi. Največ povabljenk je iz našega kluba, kar dvanajst, ŽNK Olimpija ima devet povabljenk, ŽNK Ankaran pet, ŽNK PomurjeŽNK MariborŽNK Krim in ŽNK Cerklje štiri, ŽNK Ajdovščina pa eno povabljenko.

Strokovno vodstvo je tudi nekoliko spremenjeno, v njem pa bodo Nuša Ladinek (trenerka), Milomir Kondić (trener), Danilo Sergaš (trener vratark), Milan Petrovič (tehnični vodja) in Islam Beširević (ekonom).

Povabljene igralke iz ŽNK Radomlje: Zala Kuštrin, Neva Kumalič, Zala Vindišar, Kaja Jerina, Karmen Ulbin, Barbara Kralj, Katarina Gadnik, Izabela Križaj, Sara Agrež, Lana Golob, Tija Vrhovnik in Nika Šapek (V).

Avtor: A.S.; Foto: Rok Zore

 

Komentarji uporabnikov
Tagi