Jutranji hrup povzročil spor med sosedoma na Kamniški ulici v Domžalah, nato pa je sledil fizični obračun

Medtem, ko se je večina občank in občanov ob 4. uri zjutraj predajala še zadnjim uricam spanca pred začetkom novega dne, naj bi občan stanovanjskega bloka na Kamniški ulici v Domžalah povzročal domnevni hrup, kar je zmotilo njegovega soseda in kaj hitro je prišlo do spora, v katerega se je vmešala še kršiteljeva soproga, saj je oškodovanca najprej verbalno napadla, nato pa ga je z roko v kateri naj bi imel orožje, v glavo udaril še kršitelj. Kršenje javnega reda in miru pa ni ostalo neopaženo, saj so bili na kraj napoteni policisti. Ker sta se kršitelj in njegova partnerka odpeljala z vozilom, so ju policisti izsledili pod podhodom Kamniške ceste v Domžalah.

Na Policijski upravi Ljubljana so nam v zvezi z omenjenim dogodkom povedali, da so bili danes okrog 4. ure zjutraj policisti obveščeni o kršitvi javnega reda in miru na Kamniški cesti v Domžalah. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je prišlo do spora med sosedoma v stanovanjskem bloku zaradi domnevnega povzročanja hrupa.

Pri tem je partnerka od kršitelja verbalno napadla oškodovanca, nato pa ga je udaril še kršitelj v predel glave z roko, v kateri naj bi imel orožje. Oškodovanec je odšel v svoje stanovanje in o tem obvestil policijo. Kršitelj in partnerka sta se še nekaj časa nahajala v stanovanjskem bloku, nato pa sta se odpeljala z vozilom. Vozilo so policisti izsledili pod podhodom Kamniške ceste.

Kršitelju je bila odvzeta prostost, partnerka pa je bila predana zdravstvenemu osebju. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in dokazov v zvezi suma storitve kaznivega dejanja nasilništva, so še z omenjenim jutranjim incidentom povedali na PU Ljubljana.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Arhiv Domžalca
Komentarji uporabnikov