Jesensko obarvani večer s slovensko pesmijo

Ženski pevski zbor Stane Habe Društva upokojencev Domžale, je v petek, 27. novembra 2015, v avli Osnovne šole Domžale priredil tradicionalni Jesenski koncert, na katerem je skupaj z nastopajočimi gosti udeležencem koncerta pričarali odličen pevsko obarvani jesenski večer s slovensko pesmijo.

Na prireditvi so poleg Ženskega pevskega zbora Stane Habe Društva upokojencev Domžale, pod vodstvom Marike Haler, nastopili še Otroški pevski zbor Glasbene šole Domžale – Domžalčki, pod vodstvom zborovodkinje Jožice G. Vidic, Peški oktet (Peče) pod mentorstvom Petra Pirnata, Pevska skupina RŽ iz Loke pri Mengšu, katere vodja je Andrej Ropas, ter ljudski pevci Janez Cerar Domžale, katerega vodja je Marika Haler. Ob koncu koncerta je vse navzoče pozdravil še predsednik Krajevne skupnosti Slavka Šlandra Domžale dr. Franc Habe Mariki Haler ob tej priložnosti izročil šopek za še eno veselo in pesmi polno jesensko tradicionalno prireditev. Seveda so šopke dobile tudi ostale nastopajoče pevske skupine.

Vsi nastopajoči so z včerajšnjim nastopom poslušalcem prinesli v srce slovensko pesem ter vremensko obarvano zgodbo. Prireditev je vodila Draga Jeretina Anžin, za ozvočenje pa je poskrbel Primož Košak.

Avtor: Miro Pivar; Foto, video: Miro Pivar
Komentarji uporabnikov