Jan Plestenjak na čarobnem koncertu obnorel Domžale

Čarobni december je letos v Domžale pripeljal Jana Plestenjaka, ki je s svojimi romantičnimi skladbami poskrbel, da je bil večer na dan božiča romantično obarvan. Seveda je tokrat na svoj račun prišel nežnejši spol, saj zna Jan vedno navdušiti in obnoreti s svojim glasom in stasom ter seveda s svojimi hiti, ki so odmevali po Domžalah.

Veliki prireditveni šotor pri tržnem prostoru je tokrat pokal po šivih, saj v njem pa ni bilo dovolj prostora za vse, ki so se odločili, da bodo večer na dan božiča preživeli na koncertu Jana Plestenjaka, ki je tako kot vedno navdušil in poskrbel za pravi žur. Ker takšnega koncerta v čarobnem decembru ni kar za izpustiti, so obiskovalci napolnili tudi prostor pred šotorom, prav je pa prišlo vsako stojišče, ki je bilo na voljo. Jan je tudi tokrat navdušil in obnorel s svojim glasom in svojim stasom ter seveda s hiti kot so, Si OK, Dež naj pada, Soba 102, Tvoj song, Nova generacije in še z drugimi. Z njimi je poskrbel za res lep božični večer in pravi romantični žur, saj so obiskovalci vseskozi ob vseh teh hitih peli, plesali in noreli.

Že pred njegovim prihodom je za ogrevanje poskrbela domžalska rock skupina Lusterdam, ki je premierno predstavila svojo novo ploščo. Obiskovalce je pozdravil tudi župan Toni Dragar, ki je med drugim povabil še na ostale decembrske prireditve, ki se bodo odvile do konca leta, vključno s tradicionalnim silvestrovanjem. Vsem pa je zaželel prijeten večer. Po Janovem koncertu je sledil še žur do jutranjih ur s skupino Zvita Feltna, ki je poznana predvsem po dobrih žurih in neutrudni energiji.

Naj bo čarobno še naprej!

Več fotoutrinkov s koncerta si lahko ogledate na povezavi tukaj.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Karin Božič

Komentarji uporabnikov
Tagi