Izjemni dosežki Domžalskih Brainobrain genijev v Dubaju

Kaja in Jaka iz Brainobrain centra Domžale sta na 5. mednarodnem tekmovanju v abakus mentalni aritmetiki, ki je potekalo v Dubaju, osvojila dva najvišji priznanji: pokal in zlato medaljo! Konkurenca je bila ogromna, saj je tekmovalo 2000 otrok iz 16 držav. Ponosni smo na naša tekmovalca, saj brainobrain za doseganje ciljev zahteva veliko vztrajnosti in vsakodnevnega treninga.

Brainobrain je po svetu večkrat nagrajeni program za izobraževanje otrok, ustanovljen leta 2003. Spodbuja razvoj obeh polovic možganov, življenjskih veščin in učinkovitih NLP tehnik. Program spodbuja razvoj mladih genijev po vsem svetu. Osredotoča se na pomembne veščine, kot so koncentracija, spomin, poslušanje, sposobnost učenja, kreativnost in vizualizacija. V dveh polnih urah tedensko otroci računajo z abakom ali s pomočjo mentalne aritmetike, rešujejo miselne izzive, tkejo tesna prijateljstva in medsebojno sodelujejo.

Brainobrain, ki zelo hitro vpliva na otrokovo vedenje in njegove mentalne sposobnosti, je danes prisoten v 43 državah po svetu in izobražuje več kot 200.000 otrok. V Sloveniji pa deluje že od leta 2014 in je prva šola abakus mentalne aritmetike pri nas.

Avtor: Brainobrain Domžale; Foto: Brainobrain Domžale

Komentarji uporabnikov
Tagi