Gasilska veselica v Stobu

Kot vsako leto v mesecu avgustu, so tudi letos gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Stob-Depala vas organizirali veliko vrtno veselico z bogatim srečelovom. Prireditev je bila v soboto 4.8.2012 v večernih urah.

Ob 22.00 uri se je na prizorišču pred gasilskim domom že trlo ljudi. Nisi mogel več dobiti proste mize, tako da zapoznelim obiskovalcem ni preostalo drugega kot še stojišča. Glasbena skupina Harmonk`n`roll je iz svojih inštrumentov izvabljala zabavne zvoke, ki so mlado in staro pognale na plesišče, ki je bilo vedno polno. Po prizorišču se je širil prijeten vonj čevapčičev in ostalih mesnih dobrot, ki je marsikaterega obiskovalca spomnil na prazen želodec. Brhke mladenke pa so neutrudno tekale med mizami in poskrbele, da obiskovalci niso bili žejni. Na svoj račun so prišli tudi najmlajši obiskovalci, ki so nagovarjali svoje starše k nakupu srečk za srečelov. Seveda pa jih je nato gnala radovednost, kakšen dobitek bo prinesla kupljena srečka.

Veliko število mladih in starejših obiskovalcev, pove da so gasilske veselice pri ljudeh še vedno zelo zaželene. Iz dobrega obiska je mogoče sklepati, da so gasilci zadovoljni z izvedbo prireditve.

Komentarji uporabnikov