Finale pred maturo: brezplačno predmaturitetno predavanje iz matematike

MATURANTI POZOR! Mladinski svet Domžale (MSD) v sodelovanju s podjetjem AS inštrukcije organizira brezplačno predmaturitetno predavanje iz matematike.

V torek, 4. junija 2019, bodo v prostorih Domžalskega doma (Ljubljanska cesta 58, 1230 Domžale) potekale organizirane finalne priprave na maturo iz matematike. Začnemo ob 16., končamo ob 20. uri. Na polovici si bomo vzel čas za pol urni oddih s pogostitvijo in zabavnim programom. Z nami bodo izkušeni inštruktorji in študentje matematike, zato bo velik del predavanja namenjen skupnemu reševanju preteklih matematičnih pol.

Iz izkušenj preteklih maturantov so se tovrstni dogodki izkazali kot odlična priložnost za končno piljenje forme pred pisnim delom mature:

Miha: “Predmaturitetno predavanje mi je še kako prišlo prav, saj sem bil po opravljenih polah iz Slovenščine in Angleščine že popolnoma brez motivacije za učenje. Najprej sem s prijavo odlašal, nato pa sem se le prijavil. Odločitev se je izkazala za več kot odlično, saj sem skupaj s prijatelji in inštruktorji rešil več nalog, kot bi jih sam doma.”

Ana: “Ker imam v šoli precej slabo profesorico matematike sem se mature iz tega predmeta precej bala. Na predavanju sem končno dobila samozavest da zmorem.”

Naja: “S prijateljicami sem imela plan, da bi se učile skupaj pri meni doma. To nam je zaradi lepega vremena spodletelo, zato je predmaturitetni tečaj super priložnost, da te nekdo na zabaven način prisili v reševanje nalog ;).”

Več informacij o dogodku najdete na Facebooku.

Mladinski svet Domžale

Komentarji uporabnikov
Tagi