Drugi klubski večer v Zorro baru je postregel s karaokami

V Zorro baru v Domžalah je včeraj zvečer potekal drugi klubski večer na katerem so mnogi postali zvezde večera, saj so se tam namreč odvijale karaoke, kjer je lahko svoj pevski talent pokazal prav vsak.

Najprej sta mikrofon prijela dva zvesta privrženca karaok, ki svoj talent razkazujeta vsepovsod, nato pa so se počasi opogumili tudi ostali gostje in poprijeli za mikrofon. Večer je minil v petju takšnih ali drugačnih pesmi. ki so jih prepevali različni pevski talenti. In kar je najbolj pomembno, tudi če ni pevskega talenta, je dejstvo to, da poje rad vsak. Nekateri se petju predajo v družbi, spet drugi pa samo v kopalnici. No in tisti, ki drugače prepevajo samo v kopalnici, so se včeraj opogumili in poprijeli za mikrofon ter širši množici pokazali svoj pevski talent.

Drugi klubski večer v Zorro baru je bil tokrat pevsko obarvan. Kmalu pa bodo na svoj račun prišli vsi ljubitelji nogometnega kluba FC Bayern München. V sredo, 19. februarja 2014, si bo na velikem platnu v Zorro baru možno ogledati nogometno tekmo, katero si bodo ogledali tudi slovenski fani FC Bayern München. Kot sporočajo iz Zorro bara ne bo manjkalo rekvizitov, zastav in pravega navijaškega vzdušja. Seveda pa bodo vsem udeležencem ponudili pijačo in hrano po znižani ceni. Zato enostavno ne smete manjkati na tem večeru.

S članstvom v Klubu Zorro bar do raznih ugodnosti
V klub Zorro bar se lahko brezplačno včlanite tudi vi in kot član tega kluba uživate razne ugodnosti. Tako se bodo dvakrat na mesec izvajali razni klubski dogodki, o katerih boste kot njihov član redno obveščeni po elektronski pošti.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miha Ulčar
Komentarji uporabnikov