Dragan Čadikovski okrepil domžalski napad

Dragan Čadikovski je druga okrepitev Nogometnega kluba Domžale v zimskem prestopnem roku. 31-letni Makedonec, ki ima tudi slovensko državljanstvo, je z dvakratnimi državnimi prvaki podpisal pogodbo do konca letošnje sezone.

Izkušeni napadalec je v svoji karieri branil barve Celja, ruskega Zenita, Maribora, srbskega Partizana, južnokorejskega Incheon Uniteda, velenjskega Rudarja, ljubljanske Olimpije in Luke Koper, s katero je pred dnevi sporazumno prekinil pogodbo. V najmočnejši slovenski ligi je do sedaj odigral 159 tekem in dosegel 48 golov, v letošnji sezoni pa je v dresu Kopra zaigral na 11-tih tekmah in zabil pet golov.

"Zelo sem zadovoljen, da je Dragan postal član Nogometnega kluba Domžale. Jeseni nam je ponagajala predvsem realizacija in prav tu smo želeli narediti korak naprej v spomladanskem delu prvenstva. Dragan je bil želja trenerja Mojsilovića, s katerim se že dobro poznata. Od njega pričakujemo predvsem pošten in profesionalen pristop k delu, v kar absolutno ne dvomimo. Pričakujem, da bo v veliko pomoč tako trenerju kot soigralcem na in seveda tudi ob igrišču, saj ima dragocene izkušnje, ki jih bo lahko uspešno prenesel tudi na mlajše soigralce," je ob sklenitvi sodelovanja povedal športni direktor Matej Oražem.

190 centimetrov visoki napadalec, ki je prvi trening z novimi soigralci opravil že danes dopoldne, bo prevzel vlogo najstarejšega nogometaša v domžalski garderobi. V slednji pa nekaj časa ne bo Luke Vrhunca, ki do konca sezone odhaja na posojo v sosednje Radomlje. Klub pa je prekinil pogodbo z Nikom Cimpričem, ki je prvi del sezone odigral v sosednjem Dobu.

Tekst: Grega Krmavnar, Foto: Lado Vavpetič (NK Domžale)

Komentarji uporabnikov