Domžalski otroci skupaj z Dedkom Mrazom že vstopili v novo leto

Tudi letos so otroci v Domžalah v novo leto vstopili prej kot odrasli. V Domžalah je namreč že nekaj let tradicija, da se na zadnji dan starega leta organizirata kar dve silvestrovanji in sicer je v dopoldanskem času najprej na sporedu silvestrovanje za otroke, v večernem času pa pridejo na vrsto »ta veliki«.

Domžalski otroci so danes točno ob 12. uri vstopili v novo leto. Kot je že običaj zadnjih nekaj let, je Služba za turizem Občine Domžale na zadnji dan starega leta v Češminovem parku pripravila otroško silvestrovanje, kjer so si otroci skupaj s starši najprej ogledali otroško predstavo Pika piše Dedku Mrazu, nato pa jih je obiskal tretji dobri mož. Skupaj so peli in rajali ter poslušali zanimive zgodbe z dedkove poti. Ker se dobremu možu ni mudilo nikamor, si je vzel čas prav za vsakega izmed otrok, s katerim je z veseljem pokramljal. Ko se je ura poldnevu, je sledilo odštevanje sekund in točno ob 12. uri so otroci skupaj z Dedkom Mrazom in hroščkom Simonom nazdravili z otroškim šampanjcem, si voščili srečno novo leto in si obljubili, da se prihodnje leto spet vidijo.

Silvestrovanje za »ta velike« bo v velikem prireditvenem šotoru pri tržnem prostoru potekalo od 22. ure dalje. Letos bomo v novo leto vstopili ob zvokih ansambla Veseli Begunjčani. Ob pestri gostinski ponudbi in dobri glasbi bomo zaplesali in se poveselili ter zadnje minute leta odštevali skupaj z županom. Po zdravici in izrečenih lepih željah bo nebo razsvetlil veličasten ognjemet.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Karin Božič Zupančič; Video: Miro Pivar

 

Komentarji uporabnikov
Tagi