Dobro pripravljeni na nadaljevanje atletske sezone

Za atleti Atletskega društva AS so zimska dvoranska tekmovanja, kjer so naši mladi atleti in atletinje dosegli odlične rezultate. Tilen Ulčar je postavil nov državni rekord v skoku v daljino in osvojil več naslovov državnega prvaka. Na stopnicah za zmagovalce so bili še Maks Ulčar, Jure Hribar, Tea Podbevšek in ne smemo pozabiti tudi naše najboljše atletinje Alje Sitar.

Med vrhunce zimske sezone vsekakor lahko štejemo rezultat Alje Sitar v teku na 60 m (7.42). Za nastop na evropskem dvoranskem prvenstvu je Alja zgrešila le za skromni 2 stotinki sekunde. Med pionirkami pa velja pohvaliti odlične nastope Teje Podbevšek, ki si je v konkurenci mladink v skoku v daljino pridobila status kategorizirane športnice OKS.

Po uspehih v zimski sezoni ni bilo počitka. Za tekmovanja na atletskih stadionih smo se pripravljali v telovadnicah in dvorani. Vsako soboto smo nabirali kilometre, na slabe vremenske pogoje se nismo ozirali. Nadgradnje pripravljalnega obdobja pa so bile aprilske priprave v Medulinu. Vadba je bila vsestransko pestra in tudi naporna. Čeprav nam tudi v Medulinu vremenske razmere niso bile naklonjene, to ni motilo naših fantov in deklet.

Za še boljše vzdušje pa je poskrbel naš olimpijec Primož Kozmus. Novinci so dobili avtograme, odgovarjal je na zvedava vprašanja naših fantov in deklet, ob koncu našega druženja pa smo naredili še skupinski posnetek. V prijetni družbi vedno nasmejanega in prijaznega Primoža je čas hitro minil. Vsem je zaželel veliko športnih uspehov. Primož, hvala za prijetne trenutke z nami – mladimi AS-ovci.

Z nastopom pravih pomladnih dni pa smo se iz telovadni preselili na atletski stadion v Domžalah, kjer nadaljujemo s pripravami za poletno sezono. Vsem atletom v nadaljevanju sezone veliko športnih uspehov!

ATLETSKO DRUŠTVO AS VABI VSE MLADE, KI RADI TEČETE, SKAČETE, MEČETE IN TEKMUJETE S SOVRSTNIKI, PRIDRUŽITE SE NAM.

Vse informacije o vadbi dobite na GSM 041/299 098 – Alenka

Avtor: Atletsko društvo AS
Komentarji uporabnikov