V Preserjah pri Radomljah vrata odpira nov prodajni salon ŠRAJ

Ogrevalna visokoenergetska tehnika, kvalitetna inštalacijska, vodovodna, prezračevalna in kopalniška oprema

Podjetje ŠRAJ GROUP, ki praznuje 30-letnico delovanja, s 1. julijem 2020, na Pelechovi 90 v Preserjah pri Radomljah odpira vrata novega prodajnega salona ŠRAJ. V novem prodajnem salonu ŠRAJ boste našli ogrevalno visokoenergetsko tehniko, kot so toplotne črpalke in klimatske naprave ter kvalitetno inštalacijsko, vodovodno, prezračevalno in kopalniško opremo. Da pa bo vaša odločitev ob nakupu lažja, vam bodo z veseljem prisluhnili in svetovali.

V podjetju ŠRAJ GROUP prisegajo na kakovost in tradicijo, zato bodo v njihovem novem prodajnem salonu prisotne znane in kakovostne evropske in japonske znamke proizvajalcev kot so GROHE , VAILLANT, GIACOMINI, TWEETOP, SIEMENS, ACTIONCLIMA, KAMO, PANASONIC in MITSUBISHI.

Ob odprtju prodajnega salona, v sredo, 1. julija 2020, ste ob 14. uri lepo vabljeni na dan odprtih vrat, kjer si boste lahko pobližje ogledali in podrobno seznanili z vso njihovo ponudbo. Poskrbeli so tudi za otvoritvene akcijske cene in posebne popuste za mojstre inštalaterje, ki bodo veljale vse do konca julija.

Lepo vabljeni!

Kakovost in tradicija – ŠRAJ GROUP

Miha Ulčar; Foto: Miro Pivar

Komentarji uporabnikov
Tagi