V mesecu aprilu izobraževanja, pregledi in merjenja v Lekarni Bistrica

Hitro, enostavno ter brezplačno do strokovnega posveta

V Lekarni Bistrica bodo v mesecu aprilu organizirali številne strokovne posvete, delavnice, predavanja, brezplačne in tudi plačljive meritve, s katerimi želijo opozoriti na pomen skrbi za zdravje in preventivnim ravnanjem. Vsi dogodki bodo potekali v prostorih Lekarne Bistrica v Mercator centru Domžale, Cesta talcev 4, ki so posebej namenjeni posvetom, delavnicam, predavanjem in meritvam.

V prihajajočem mesecu boste lahko v Lekarni Bistrica brezplačno prisluhnili predavanjem o stresu v vsakdanjem življenju, pooperativni rehabilitaciji in tehnikam sproščanja.

Na predavanju o Poopernativni rehabilitaciji vas bodo seznanili, kako si lahko doma pomagate s pripomočki za hitrejše okrevanje po operativnem posegu. Ob koncu predavanja bo čas za demonstracijo vaj, ki jih lahko izvajate doma sami ter ustrezno terapevtsko svetovanje.

Udeležite se lahko tudi strokovnega pregleda lasišča, brezplačnega merjenja krvnega tlaka, glukoze in holesterola v krvi, analize in svetovanja o negi nohtov in stopal, merjenja venskega pretoka v nogah s pletizmografom ter ultrazvočnega merjenja kostne gostote.

Do moderno opremljene lekarne, Lekarne Bistrica, ki se nahaja v Mercator centru Domžale, lahko dostopate skozi nakupovalno središče ali direktno s parkirišča, ki se nahaja pri vhodu na stadion Domžale.

Objavljamo seznam delavnic, predavanj, brezplačnih meritev in strokovnih posvetov, ki bodo potekali meseca marca v svetovalnici ter novi predavalnici v zgornjem nadstropju Lekarne Bistrica.

 

Program aktivnosti v Lekarni Bistrica – April 2024

 

  • Torek, 2. april 2024,

13.15-18.00 STROKOVNI PREGLED LASIŠČA – Dermokonzultat podjetja Preline

  • Četrtek, 4. april 2024,

10.00-13.00 MERJENJE VENSKEGA PRETOKA V NOGAH S PLETIZMOGRAFOM. Podjetje Diafit

  • Ponedeljek, 8. april 2024,

10.00-12.00 MERJENJE KRVNEGA TLAKA, GLUKOZE IN HOLESTEROLA V KRVI. Center za krepitev zdravja ZD Domžale

  • Torek, 9. april 2024,

15.30-18.00 ANALIZA IN SVETOVANJE O NEGI NOHTOV IN STOPAL, Center medicinske pedikure AN.NIKA.

  • Petek, 19. april 2024,

10.00-11.00 STRES V VSAKDANJEM ŽIVLJENJU. Nina Marič, univ. dipl. psih., Center za krepitev zdravja. Več o dogodku.

  • Sobota, 20. april 2024,

9.30-12.00 ULTRAZVOČNO MERJENJE KOSTNE GOSTOTE. Zveza društev bolnikov z osteoporozo.
Meritev je PLAČLJIVA. Cena 6 EUR na osebo.

  • Ponedeljek, 22. april 2024,

10.00-12.00 MERJENJE KRVNEGA TLAKA, GLUKOZE IN HOLESTEROLA V KRVICenter za krepitev zdravja ZD Domžale

18.00-20.00 POOPERATIVNA REHABILITACIJA – KAJ LAHKO STORIM SAM? Tadej Rokavec, dipl.fiziot., Manualni Fizio Center. Več o dogodku.

  • Četrtek, 25. april 2024,

9.00-11.00 POOPERATIVNA REHABILITACIJA – KAJ LAHKO STORIM SAM? Tadej Rokavec, dipl.fiziot., Manualni Fizio Center. Več o dogodku

  • Petek, 26. april 2024,

10.00-11.00 TEHNIKE SPROŠČANJA. Eva Bende, mag. psih., Center za krepitev zdravja, ZD Domžale. Več o dogodku.

 

Vsi pregledi in predavanja so BREZPLAČNI, razen ultrazvočnega merjenja kostne gostote. Zaradi velikega zanimanja se je potrebno predhodno naročiti na številko 08 205 48 58 ali osebno v lekarni.

 

V Lekarni Bistrica se zavedajo pomena osebnega pristopa, zato so prostore zasnovali s posebnim občutkom za zagotavljanje diskretnosti in bolj osebnim posvetom s strokovnim lekarniškim osebjem. V začetku letošnjega leta so uspešno zaključili dela v zgornjem nadstropju, kjer se nahajajo prostori in predavalnica namenjeni predavanjem in delavnicam.

Osebje Lekarne Bistrica bo prijazno in sočutno prisluhnilo vašim željam ter potrebam in vam s strokovno podkovanostjo svetovalo od ponedeljka do petka med 8. in 19. uro ter v soboto med 8. in 13. uro. Za več informacij, naročanje zdravil ali posvet jih lahko pokličite na telefonsko številko 08 205 48 58 ali jim pišite na info@lekarna-bistrica.si.

Avtor: Lara Peršl; Foto: Lekarna Bistrica

 

Tagi