V Mengšu gorela vrtna lopa, v Moravčah trčili osebni vozili

Danes, nekaj pred 13. uro je na Erjavčevi ulici v Mengšu požar zajel vrtno lopo, ki jo je kljub hitremu posredovanju gasilcev ogenj popolnoma uničil. Nekaj minut čez 15. uro pa sta na lokalni cesti v naselju Sveti Andrej v Moravčah čelno trčili osebni vozili. V nesreči ni bilo poškodovanih, je pa nastala večja materialna škoda.

Gasilci PGD Loka pri Mengšu, PGD Mengeš in PGD Topole so ob 12.51 uri prejeli obvestilo, da na Erjavčevi ulici v Mengšu gori objekt – vrtna lopa. Gasilci so s hitrim posredovanjem požar lokalizirali in pogasili ter uspešno preprečili širjenje požara na bližnje stanovanjske hiše in ostale objekte. Vrtna lopa je bila v požaru popolnoma uničena, saj je bil ob prihodov gasilcev ogenj že popolnoma razvit. V požaru je bila poleg vrtne lope uničena tudi toplotna črpalka.

OB 15.11 uri so poklicni gasilci CZR Domžale prejeli obvestilo, da sta v naselju Sveti Andrej v Moravčah trčili osebni vozili. Jani Jeraj, vodja I. Izmene nam je povedal, da so takoj po prihodu zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulatorja na vozilih ter z z absorbentom posuli cestišče razlitih tekočin. V nesreči ni bilo poškodovanih, je pa nastala večja materialna škoda. Do nesreče naj bi po naših neuradnih informacijah prišlo zaradi prehitevanja enega izmed vozil po nasprotnem voznem pasu.

Miha Ulčar; Foto: PGD Loka pri Mengšu

Komentarji uporabnikov
Tagi