Štab Civilne zaščite Občine Domžale dostavil drugo pošiljko zaščitne opreme

Štab Civilne zaščite Občine Domžale je danes dostavil drugo pošiljko nujno potrebne zaščitne opreme v naslednje institucije in organizacije: Dom upokojencev Domžale, MGC Bistrica in Comett (pomoč na domu), s čimer zagotavljajo dodatno opremo za najbolj ranljive skupine.

Iz Štaba Civilne zaščite Občine Domžale so sporočili, da še naprej zagotavljajo zaščitno opremo tudi za vse izpostavljene ekipe in službe, ki zagotavljajo nujno pomoč občankam in občanom in ki so potencialno najbolj izpostavljeni okužbam (Civilna zaščita Občine Domžale, ZD Domžale, Center za zaščito in reševanje Domžale, OZ Rdeči križ Domžale, Prostovoljna gasilska društva, taborniki in skavti, ki delujejo kot prostovoljci, občinska redarska služba, itd).

V občini Domžale ves čas spremljamo stanje in razmere glede epidemije COVID-19 in izvajamo ukrepe, v skladu z navodili pristojnih ministrstev in Uprave za zaščito in reševanje Republike Slovenije.

V kolikor zaznate kršitve navodil in odredb pristojnih ministrstev vas naprošajo, da le-te nemudoma prijavite na pristojni Zdravstveni inšpektorat RS.

Nadaljnje informacije o novem koronavirusu bodo s strani Štaba CZ Občine Domžale podani predvidoma vsak dan.

  • OO Rdeči križ Domžale – 031/699-224 od ponedeljka do petka med 9. in 12. uro. Za starejše občane, ki živijo sami in potrebujejo dostavo nujnih življenjskih potrebščin.
  • ZD Domžale– 041/410-238, vsak dan od ponedeljka do petka, od 9. do 13. ure in od 18. do 19. ure, nudenje psihosocialne pomoči.
  • Generalna policijska postaja – 01 514 70 01, vsak dan od 7. do 19. ure, e-naslov: info.koronavirus@policija.si.; informacije o novih ukrepih za zajezitev epidemije bolezni Covid -19

Miha Ulčar; Foto: Štab CZ Občine Domžale

Komentarji uporabnikov
Tagi