Pri Krumperku voznici med vožnjo zagorelo osebno vozilo

Danes, nekaj pred 17. uro je na lokalni cesti Zaboršt – Gorjuša voznici med vožnjo zagorelo vozilo. Voznica je takoj, ko je opazila ogenj v delu armature, ustavila vozilo in ga zapustila. Na kraju so posredovali poklicni gasilci CZR Domžale, ki so ogenj, ki ob njihovem prihodu že skoraj ugasnil sam, dokončno pogasili ter s termovizijsko kamero pregledali vozilo.

Kljub temu, da domžalski gasilci že od včeraj zvečer odpravljajo posledice močnega neurja, na pomoč pa so jim priskočili tudi gasilci iz Regije Ljubljana III, je ena izmena poklicne gasilske enote CZR Domžale ves čas v stalni pripravljenosti za morebitne druge intervencije. Tako so okrog 16.50 uri posredovali v naselju Boštanj pri Krumperku, kjer je voznici med vožnjo zagorelo osebno vozilo. Voznica je takoj, ko je opazila ustavila vozilo in ga zapustila, na kraj pa so prihiteli poklicni gasilci CZR Domžale.

Bogdan Potočnik, vodja IV. izmene nam je povedal, da je ob njihovem prihodu ogenj v armaturni plošči že skoraj ugasnil sam, so pa gasilci nato z gasilnikom na CO2 požar dokončno pogasili in dodatno ohladili armaturno ploščo. Prav tako so v nadaljevanju opravili še pregled s termovizijsko kamero. Vzrok za požar je po vsej verjetnosti napaka na elektroinstalaciji.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Komentarji uporabnikov
Tagi