Poletje pr’ Berniku

V četrtek, 2. julija ob 21.30, se Mestni kino Domžale seli na prosto, na dvorišče pr’ Berniku, v prijeten objem secesijske stavbe kulturnega doma, kjer bomo poletne filme vrteli vsak četrtek, petek in soboto od 2. do 25. julija. Projekcije bodo potekale na dvorišču Mestnega kina Domžale na Ljubljanski 61 v Domžalah. Dva petka pa bosta posvečena “čisto domačim” koncertom: nastopili bodo domžalska glasbena skupina Lusterdam in kantavtorica Manca Berlec iz sosednjega Kamnika. 

Do prizorišča boste lahko dostopali skozi glavni vhod kulturnega doma. Na dvorišču bodo na voljo sedeži s priporočeno medsebojno razdaljo, za prijetnejše in bolj sproščene projekcije pa bo na dvorišču odprta tudi filmska kavarna. Vstopnice so na voljo v upravi kulturnega doma, na www.kd-domzale.siwww.mojekarte.si ter eno uro pred projekcijami na blagajni Mestnega kina Domžale. V primeru slabega vremena se projekcija prestavi v dvorano Mestnega kina Domžale, koncert pa na nedeljo.

ČETRTEK, 2. julij ob 21.30 uri, POLETNI FILMI PR’ BERNIKU: v četrtek bo ob 21.30 uri na sporedu komična drama KRALJ STATEN ISLANDA. Poletni filmi na dvorišču pr’ Berniku se bodo odvijali na dvorišču za stavbo Kulturnega doma Franca Bernika. Več informacij o programu in nakupu vstopnic je na voljo na www.kd-domzale.si. V primeru slabega vremena se projekcija prestavi v Mestni kino Domžale (Ljubljanska 61).

PETEK, 3. julij ob 21.30 uri, POLETNI FILMI PR’ BERNIKU: v petek bo ob 21.30 uri romantična glasbena drama ŠE VEDNO VERJAMEM. Poletni filmi na dvorišču pr’ Berniku se bodo odvijali na dvorišču za stavbo Kulturnega doma Franca Bernika. Več informacij o programu in nakupu vstopnic je na voljo na www.kd-domzale.si. V primeru slabega vremena se projekcija prestavi v Mestni kino Domžale (Ljubljanska 61).

SOBOTA, 4. julij ob 21.30 uri, POLETNI FILMI PR’ BERNIKU: v četrtek bo ob 21.30 uri na sporedu zgodovinska drama NEODVISNE. Poletni filmi na dvorišču pr’ Berniku se bodo odvijali na dvorišču za stavbo Kulturnega doma Franca Bernika. Več informacij o programu in nakupu vstopnic je na voljo na www.kd-domzale.si. V primeru slabega vremena se projekcija prestavi v Mestni kino Domžale (Ljubljanska 61).

ČETRTEK, 9. julij ob 21.30 uri, POLETNI FILMI PR’ BERNIKU: v četrtek bo ob 21.30 uri na sporedu drama KONJE KRAST. Poletni filmi na dvorišču pr’ Berniku se bodo odvijali na dvorišču za stavbo Kulturnega doma Franca Bernika. Več informacij o programu in nakupu vstopnic je na voljo na www.kd-domzale.si. V primeru slabega vremena se projekcija prestavi v Mestni kino Domžale (Ljubljanska 61).

PETEK, 10. julij ob 21.30 uri, POLETNI FILMI PR’ BERNIKU: v petek bo ob 21.30 uri romantična komična drama POSEBNI. Poletni filmi na dvorišču pr’ Berniku se bodo odvijali na dvorišču za stavbo Kulturnega doma Franca Bernika. Več informacij o programu in nakupu vstopnic je na voljo na www.kd-domzale.si. V primeru slabega vremena se projekcija prestavi v Mestni kino Domžale (Ljubljanska 61).

SOBOTA, 11. julij ob 21.30 uri, POLETNI FILMI PR’ BERNIKU: v četrtek bo ob 21.30 uri na sporedu glasbena drama VISOKA NOTA. Poletni filmi na dvorišču pr’ Berniku se bodo odvijali na dvorišču za stavbo Kulturnega doma Franca Bernika. Več informacij o programu in nakupu vstopnic je na voljo na www.kd-domzale.si. V primeru slabega vremena se projekcija prestavi v Mestni kino Domžale (Ljubljanska 61).

ČETRTEK, 16. julij ob 21.30 uri, POLETNI FILMI PR’ BERNIKU: v četrtek bo ob 21.30 uri na sporedu biografska romantična drama VITA IN VIRGINIA. Poletni filmi na dvorišču pr’ Berniku se bodo odvijali na dvorišču za stavbo Kulturnega doma Franca Bernika. Več informacij o programu in nakupu vstopnic je na voljo na www.kd-domzale.si. V primeru slabega vremena se projekcija prestavi v Mestni kino Domžale (Ljubljanska 61).

SOBOTA, 18. julij ob 21.30 uri, POLETNI FILMI PR’ BERNIKU: v četrtek bo ob 21.30 uri na sporedu triler PREVAJALCI. Poletni filmi na dvorišču pr’ Berniku se bodo odvijali na dvorišču za stavbo Kulturnega doma Franca Bernika. Več informacij o programu in nakupu vstopnic je na voljo na www.kd-domzale.si. V primeru slabega vremena se projekcija prestavi v Mestni kino Domžale (Ljubljanska 61).

ČETRTEK, 23. julij ob 21.30 uri, POLETNI FILMI PR’ BERNIKU: v četrtek bo ob 21.30 uri na sporedu triler PREVAJALCI. Poletni filmi na dvorišču pr’ Berniku se bodo odvijali na dvorišču za stavbo Kulturnega doma Franca Bernika. Več informacij o programu in nakupu vstopnic je na voljo na www.kd-domzale.si. V primeru slabega vremena se projekcija prestavi v Mestni kino Domžale (Ljubljanska 61).

SOBOTA, 25. julij ob 21.30 uri, POLETNI FILMI PR’ BERNIKU: v četrtek bo ob 21.30 uri na sporedu glasbena drama VISOKA NOTA. Poletni filmi na dvorišču pr’ Berniku se bodo odvijali na dvorišču za stavbo Kulturnega doma Franca Bernika. Več informacij o programu in nakupu vstopnic je na voljo na www.kd-domzale.si. V primeru slabega vremena se projekcija prestavi v Mestni kino Domžale (Ljubljanska 61).

POLETNI KONCERTI NA DVORIŠČU PR’ BERNIKU / Kulturni dom Franca Bernika Domžale

Kulturni dom Franca Bernika Domžale v juliju organizira dva “čisto domača” koncerta: koncert domžalske glasbene skupine Lusterdam in koncert kantavtorice Mance Berlec iz sosednjega Kamnika.

V prijetnem objemu secesijske stavbe kulturnega doma boste dva petka v juliju lahko prisluhnili izvrstnim izvajalcem. Koncerta bosta potekala na dvorišču Kulturnega doma Franca Bernika Domžale, na Ljubljanski 61 v Domžalah. Do prizorišča boste lahko dostopali skozi glavni vhod kulturnega doma.

Na dvorišču bodo na voljo sedeži s priporočeno medsebojno razdaljo, za ustvarjanje še bolj prijetnega in sproščenega vzdušja pa bo na dvorišču odprta tudi filmska kavarna.

Vstopnice so na voljo v upravi kulturnega doma, na www.kd-domzale.siwww.mojekarte.si, eno uro pred filmskimi projekcijami na blagajni Mestnega kina Domžale ter eno uro pred koncertom.

V primeru slabega vremena se koncert prestavi na nedeljo.

Petek, 17. 7. ob 21. uri

LUSTERDAM

Vabljeni na poletni koncert na dvorišču pr’ Berniku, kjer nam bodo Lusterdam lepo godrnjali v petek, 17. 7. 2020 ob 21.00.

Lusterdam so šele na začetku svoje poti, a so z glasbo, ki jo ustvarjajo, prepričali že mnoge. Čeprav so skupaj le kratek čas, zasedbo sestavljajo izkušeni glasbeniki (in filmarji): gonilna sila Hieronim Vilar (vokal, kitara), Mirko Medved (kitara), Jure Volgemut (bobni) in priznani režiser Ven Jemeršić (bas). Štiričlanska zasedba na valu vročičnega hajpa izdaja prvenec in je tik pred tem, da se uveljavi kot ena od tistih nepozabnih glasbenih izkušenj.

Na prvencu zasedbe Lusterdam je deset avtorskih skladb (med njimi tudi Lepo mi godrnjaš), po katerih se pretakata post-rock in kitarski pop, s primesmi grungea in countryja. Pri snemanju albuma je zasedba sodelovala s priznanimi in uveljavljenimi producenti iz sveta glasbe kot so: Peter Penko (Laibach, Siddharta, Torul, TerraFolk), Drago Popović (Mi2, Hamo & Tribute 2 Love, Zgrešeni Primeri), Anej Kočevar (Lačni Franc, Adam, Anavrin, Gušti …).

Vstopnice so na voljo v upravi kulturnega doma, na www.kd-domzale.siwww.mojekarte.si, eno uro pred filmskimi projekcijami na blagajni Mestnega kina Domžale ter eno uro pred koncertom.

V primeru slabega vremena se koncert prestavi na nedeljo, 19. 7. ob 20. uri.

Petek, 24. 7. ob 21. uri

MANCA BERLEC

Manca Berlec v petek, 24. 7. 2020 ob 21.00, s svojo novo ploščo Gola prihaja v Domžale na poletni koncert na dvorišču pr’ Berniku.

Kamniško kantavtorico Manco Berlec smo v zadnjem letu lahko zasledili na vseh večjih slovenskih radijskih postajah, njen prvenec Gola je bil več tednov na iTunes lestvicah, skladba Kadilka pa je bila izglasovana za popevko tedna na Valu 202. Nastopila je tudi na letošnjem tekmovanju za izboru EMA 2020. Na poletnem koncertu na dvorišču pr’ Berniku se ji bo ob predstavitvah starih in novih avtorskih sklad, ki jih bo obarvala s kitaro in live loopingom, na odru pridružil kitarist Dejvid Knežević.

Vstopnice so na voljo v upravi kulturnega doma, na www.kd-domzale.siwww.mojekarte.si, eno uro pred filmskimi projekcijami na blagajni Mestnega kina Domžale ter eno uro pred koncertom.

V primeru slabega vremena se koncert prestavi na nedeljo, 26. 7. ob 20. uri.

**************************************************

INFORMACIJE IN VSTOPNICE | Kulturni dom Franca Bernika Domžale, Ljubljanska 61, 1230 Domžale | organizacija: Kulturni dom Franca Bernika Domžale | Koncerta  se pričneta ob 21.00 uri na dvorišču Kulturnega doma Franca Bernika v Domžalah | cena vstopnice: 5 eur | vstopnice na blagajni Kulturnega doma Franca Bernika ali prek spleta (www.kd-domzale.si) | v primeru dežja se koncerta prestavita na nedelji, 19. 7. 2020 in 26. 7. 2020.

Kulturni dom Franca Bernika Domžale

 

Tagi