Ne čakajte na začetek šolskega leta, v Papirnici Lipa že zbirajo naročila za delovne zvezke

Pred vrati so poletne počitnice, ki za otroke predstavljajo najlepši čas v letu, saj se bodo lahko brezskrbno predajali poletnim radostim. Pa vendarle bo spet hitro tu novo šolsko leto, ki vam bo prineslo nove skrbi. Da pa bo vaša skrb manjša, so poskrbeli v Papirnici Lipa, kjer lahko že sedaj naročite delovne zvezke in si s tem prihranite pot ter obenem še čas, ki bi ga drugače morali porabiti za iskanje in nakup učbenikov.

V Papirnici Lipa, ki se nahaja na Pelechovi cesti 18 v Preserjah pri Radomljah, že zbirajo naročila za delovne zvezke od 4. do 9. razreda osnovne šole. Na njihovi spletni strani so pripravili poseben zavihek, kjer se nahaja seznam osnovnih šol in delovnih zvezkov, ki jih bodo za posamezni razred potrebovali učenci. V kolikor se šola vašega otroka ne nahaja na seznamu, pa jim lahko preko e-naročila pošljete seznam, ki ga bodo vaši otroci prejeli ob koncu šolskega leta.

V Papirnici Lipa bodo vaše naročilo potrdili in vas nato obvestili, kdaj lahko vzdignete paket delovnih zvezkov za vašega šolarja. To pa še ni vse. V njihovi trgovini vas čaka tudi širši nabor šolskih potrebščin na enem mestu. Ob naročilu učbenikov, pa boste prejeli 10% popust ob nakupu šolskih potrebščin.

Naročila delovnih zvezkov sprejemajo do 31. 8. 2020. Svoje naročilo – paket pa boste lahko vzdignili med 1. 8. in 31. 8. 2020. O vašem paketu vas bodo predhodno obvestili.

⇒⇒ Za naročilo delovnih zvezkov klikni tukaj ⇐⇐

Družinsko podjetje s tradicijo in izkušnjami

Papirnica Lipa je družinsko podjetje, s 28 letno tradicijo in izkušnjami. Poleg pestre ponudbe pisarniškega materiala ter šolskih potrebščin, se za vas trudijo tudi na področju fotokopiranja, tiskanja, oblikovanja, servisa digitalnih fotokopirnih strojev in prodaje ter okvirjanja slik. Skratka vse na enem mestu.

Delovni čas v mesecu juliju 2020

Zaradi dopustov bo Papirnica Lipa v mesecu juliju ob delavnikih odprta med 8. in 16. uro, ob sobotah pa med 8. in 12. uro.

Pester izbor pisarniškega materiala in šolskih potrebščin

V papirnici vam nudijo pestro zalogo pisarniškega materiala, šolskih potrebščin, darilni program, slikanice in voščilnice za vse priložnosti. Po naročilu vam poskrbijo tudi delovne zvezke in učbenike. Izbor pisarniškega materiala je fleksibilen, saj se trudijo ugoditi vsem vašim željam. Če željnega izdelka nimajo na zalogi, vam ga priskrbijo v najkrajšem možnem času. Po dogovoru vam naročeno blago tudi dostavijo.

Fotokopirajo in tiskajo vse kar si želite

Papirnica Lipa je tudi prava mala tiskarna, saj fotokopirajo in tiskajo vse kar si želite in sicer dimenzije do enega metra širine in neomejene dolžine. Natisnejo vam plakate, vizitke, načrte, letake, cenike, jedilne liste, brošure, vabila, zloženke, novoletne koledarje … Možnost tiskanja na različne materiale, velika izbira papirja. Gradiva za seminarje, letake, brošure, iz vašega gradiva izdelajo knjižico. Tisk na nalepke. V kolikor imate pomembno obletnico, rojstni dan, krst, poroko ali kakšno drugo slovesnost, vam bodo oblikovali vabila po vaših željah, lahko pa izbirate tudi med že izdelanimi vzorci.

Poskrbijo tudi za skeniranje dokumentov in načrtov in laminacijo – do formata A3. Natiskano vam tudi razrežejo. Možnost kovinske, plastične ali toplotne špiralne vezave in zlaganja zloženk ali gradiva za kuvertiranje. Poskrbijo tudi za vezavo diplomskih nalog, ki jo natisnejo in zvežejo v zelo kratkem času (cca. 2 uri). Datoteke, ki bi jih radi fotokopirali ali natisnili, lahko pošljete po e-pošti ali pa prinesete na usb ključku, zgoščenki.

Poskrbijo tudi za presenečenja ob obletnicah, rojstnih dnevih in drugih praznovanjih

Vaš prijatelj praznuje rojstni dan, okroglo obletnico, vi pa ne veste kaj bi mu ušpičili. V Papirnici Lipa vam bodo pomagali. Oblikujejo in natisnejo jumbo plakat, silhueto, nalepljeno na kaširno peno, številke za na mlaje, izdelajo abrahamovo zaprisego, oblikujejo vizitke, letake – vse kar potrebuje lepo, zanimivo in drugačno obliko.

Okvirjanje slik

V Papirnici Lipa poskrbijo tudi za okvirjanje vseh vrst slik, gobelinov, priznanj in ogledal s širokim izborom okvirjev po vaših željah.

Servis in prodaja fotokopirnih strojev in printerjev znamke Develop

Fotokopirni stroji in printerji znamke Develop, so primerni za vsako pisarno. Prednost te znamke je, da ima zelo poceni strošek izpisa. Stroje se lahko dobi tudi v najem. V Papirnici Lipa vam zagotavljamo ves potrošnji material in rezervne dele.

Papirnica Lipa, Hribar Janez s.p. 
Pelechova 18, 1235 Radomlje
www.papirnicalipa.si
01 7227 457 in 051 357 700
info@papirnicalipa.si

 

Tagi