Na Trojanah trčila voznik osebnega vozila in motorist

Danes, nekaj po 12.30 uri sta na regionalni cesti na Trojanah trčila voznik osebnega vozila in motorist. Slednji je v nesreči utrpel poškodbe in bil s strani reševalcev prepeljan v UKC Ljubljana. 

Matjaž Korošec, vodja III. Izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je povedal, da so bili o prometni nesreči motorista in voznika osebnega vozila na Trojanah (na regionalni cesti pod gostiščem Trojane) obveščeni ob 12.39 uri. Na kraju so posredovali še gasilci PGD Trojane, PGD Blagovica, PGD Lukovica in PGD Prevoje. Gasilci so takoj po prihodu zavarovali kraj prometne nesreče, oskrbeli poškodovanega motorista do prihoda reševalcev NMP Domžale ter posuli cestišče z vpojnimi sredstvi. Reševalci so poškodovanega motorista, v nesreči naj bi si poškodoval nogo, prepeljali v UKC Ljubljana.

Aleksandra Golec s Policijske uprave Ljubljana nam je v zvezi s prometno nesrečo v naselju Trojane povedala, da je po do sedaj zbranih podatkih voznik osebnega vozila v križišču pri zavijanju levo izsilil prednost motoristu, ki je peljal naravnost. Po trku je motorist padel po vozišču in se po do sedaj znanih podatkih lažje poškodoval, zato je bil s kraja odpeljan z reševalnim vozilom. Oba voznika sta bila preizkušena z alkotestom, ki je bil negativen. Policisti trenutno še zbirajo obvestila in bodo po vseh znanih okoliščinah izvedli ustrezen ukrep.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Tagi