Na domžalskem tržnem prostoru bo po morskih dobrotah zadišalo že v četrtek

Ta teden bo na domžalskem tržnem prostoru po morskih dobrotah zadišalo že v četrtek, 13. avgusta, saj praznik Marijinega vnebovzetja, ki je dela prost dan, letos sovpade na soboto, zaradi česar bo domžalski tržni prostor ta dan zaprt. To pomeni, da boste morske dobrote, ki jih pripravlja Ribič Edi z ekipo, uživali že ta četrtek.

Gostilna Ribič, ki ob petkih in sobotah gostuje na domžalski tržnici (tokrat bo zaradi praznika namesto sobote gostoval v četrtek), je postala že pravi morski zaščitni znak Domžal, saj se tja vedno znova in znova vračajo zadovoljne stranke, ki si rade privoščijo morske dobrote pripravljene iz prve roke pravih ribičev. Seveda boste ob svojem obisku vedno naleteli na lepo besedo Edija in njegovih sodelavcev, svojo žejo pa boste lahko ob morskih dobrotah iz Jadranskega morja poplaknili s pristno primorsko kapljico.

V svoji ponudbi imajo vedno raznolike in pestre morske jedi, kot so sardelice, girice, bakala, kalamari, hobotnica, ribja solata, ribji brodet … Seveda ne smemo pozabiti omeniti tudi posamezne tedenske specialitete, ki vedno znova presenečajo in navdušijo gurmane ter ljubitelje morske hrane. Pa dober tek!

Ob obisku tržnega prostora in Gostilne Ribič je potrebno upoštevati navodila NIJZ, ki preprečujejo širjenje virusa Covid-19.

Miha Ulčar; Foto: arhiv domžalca

Komentarji uporabnikov
Tagi