Kulturni dom Franca Bernika Domžale: Abonmajska sezona 2019/20 se podaljšuje v jesen

Zaradi znanih omejitev, povezanih s pandemijo, ni bila mogoča izvedba prireditev GLEDALIŠKEGA, KONCERTNEGA, GLASBENO SCENSKEGA in FILMSKEGA ABONMAJA v spomladanskem delu sezone.

Negotovost glede korona virusa je še vedno zelo velika, a naše upanje je, da bomo lahko načrtovane programe realizirali in nadaljevali v jesenskem obdobju.

Že v prvih dneh septembra bomo skušali del koncertov in predstav organizirati na prostem v Poletnem gledališču Studenec. O izbranih dogodkih boste pravočasno obveščeni, zaradi spremenjenih pogojev in tudi oteženega usklajevanja z gostujočimi skupinami, pa lahko pride tudi do sprememb programa.

Načrtujemo, da si boste ostale odpadle predstave in koncerte lahko ogledali jeseni v dvorani, v novih terminih, pri čemer se bomo prilagajali trenutni situaciji in pogojem za delovanje.

Mestni kino Domžale je prvi začel s svojimi projekcijami že v maju – na začetku s filmi, ki ste jih spremljali v AVTU, tekom poletja bodo na programu tudi filmi v naši dvorani. V juliju pripravljamo ob torkih in četrtkih tudi dopoldanske filme za otroke in mladino. Poleg tega vas poleti čaka tudi tradicionalni KINO NA PROSTEM. Zaradi omejitev glede obiska bodo projekcije v juliju tokrat potekale na našem dvorišču. Avgusta se naš potujoči kino seli na travnike v ARBORETUMU, septembra pa nadaljujemo tudi s projekcijami abonmajskih filmov.

Obveščamo vas, da bomo v primeru nerealiziranih abonmajskih prireditev, ob koncu leta 2020 abonentom povrnili sorazmerni delež vplačanih sredstev.

Načrtujemo, da bomo programe nove sezone 2020/21 predstavili konec leta in jih vpisovali v januarju 2021.

Kulturni dom Franca Bernika Domžale

 

Komentarji uporabnikov
Tagi