Koronavirus – novosti: Upoštevajmo navodila pristojnih služb

ZD Domžale naproša vse paciente, da ne hodijo osebno v ZD Domžale. V vsakem primeru pokličite svojega osebnega zdravnika ali na telefonsko številko 01/72-45-277. Po telefonu se boste lahko naročili na pregled in dobili nadaljnja navodila. Ob življenje ogrožajočih stanjih pokličite številko 112.

Vse občanke in občane ponovno pozivamo, da še naprej upoštevajo vsa navodila pristojnih ministrstev.

V občini Domžale ves čas spremljajo stanje in razmere glede epidemije COVID-19 in izvajajo ukrepe, v skladu z navodili pristojnih ministrstev in Uprave za zaščito in reševanje Republike Slovenije.

Nadaljnje informacije o novem koronavirusu bodo s strani Občinskega štaba CZ Občine Domžale podali predvidoma vsak dan.

Občane in občanke v Občinskem štabu CZ Občine Domžale še naprej naprošajo, da dosledno upoštevajo navodila Ministrstva za zdravje in Nacionalnega instituta za javno zdravje pri izvajanju samozaščitnih ukrepov, s čimer bodo na najboljši možni način prispevali k upočasnitvi širjenja virusa. Prav tako jih naprošajo, da ne prihajajo v Zdravstveni dom, če res ni nujno.

  • OO Rdeči križ Domžale – 031/699-224 od ponedeljka do petka med 9. in 12. uro. Za starejše občane, ki živijo sami in potrebujejo dostavo nujnih življenjskih potrebščin.
  • ZD Domžale– 041/410-238, vsak dan od ponedeljka do petka, od 9. do 13. ure in od 18. do 19. ure, nudenje psihosocialne pomoči.

Miha Ulčar; Foto: Občina Domžale

 

Tagi