Izposoja knjižničnega gradiva – za študij in domača branja

Knjižnica Domžale omogoča dostop do študijskih gradiv in gradiv za domača branja

V času epidemije in posledičnih interventnih ukrepov je tudi Knjižnica Domžale že dlje časa zaprta, a to še ne pomeni, da naši občani ne morejo dostopati do kakovostnega branja. 

Na voljo je e-knjižnica, ki je odprta je 24 ur na dan in 7 dni v tednu, dosegljiva pa je s samo nekaj kliki od doma. V spletni knjižnici Biblos ponujamo več kot 1.800 aktualnih knjig za odrasle in otroke. Nasvete za branje dobrih knjig ponujamo preko portala Dobreknjige.si. Časopise pa lahko prebirate preko portala Library PressReader, do vseh portalov pa dostopate preko spletne strani Knjižnice Domžale.

Kljub skokovitemu porastu uporabe virtualne knjižnice se v Knjižnici Domžale zavedamo, da občanom ne zagotavlja vsega nujno potrebnega gradiva. V času zaprtja naše knjižnice so prikrajšani zlasti mladi, ki ne morejo dostopati do gradiva za študij in šolo.

V Knjižnici Domžale smo se odločili, da omogočimo dostop do študijskih gradiv in gradiv za domača branja. Interventno storitev bomo izvajali brez neposrednega stika z uporabniki in upoštevajoč vsa priporočila Nacionalnega inštituta za javno zdravje in drugih pristojnih organov.

Naročite lahko največ 3 knjige, in sicer preko e-naslova info@dom.sik.si.

Pri naročilu knjig morate obvezno navesti:

*  številko članske izkaznice
*  podatke o gradivu 

*  kontaktno številko 

PREVZEM GRADIVA:  vsaka sreda in petek od 8.00 do 12.00 v Knjižnici Domžale.
Gradivo boste lahko vrnili po ukinitvi interventnih ukrepov.

Knjižnica Domžale

 

Tagi