Dejan Djuranović v pričakovanju sobotne premiere

Jubilejna 30. prvoligaška sezona je tik pred vrati! Nogometaši Domžal v teh dneh pilijo še zadnje podrobnosti pred domačo premiero, ki bo v Športnem parku na sporedu v soboto, ob 19. uri! Nasprotnik bo ljubljanski Bravo.

”Priprava na prvo tekmo poteka tako, kot smo si zamislili. Po situaciji v kateri smo se znašli fantje zavzeto trenirajo. S tem kar prikazujejo na treningih sem zelo zadovoljen in vidi se, da si močno želijo, da se vse skupaj končno začne. Žal nam v zadnjih dneh ni uspelo odigrati nobene pripravljalne tekme, saj si srečanja z nižjeligašem nismo mogli privoščiti zaradi morebitnih nevšečnosti z virusom. V prvenstvo se tako odpravljamo brez pripravljalnega dvoboja, ampak kljub temu verjamem, da bomo skozi uvodna srečanja samo še stopnjevali formo. Pozno potrjen termin tekme ni imel nikakršnega vpliva. Pripravljali smo se na to, da se prvenstvo začne 22. avgusta, tako da nam v procesu dela to ni nič spremenilo,” je v pričakovanju sobotnega spopada z Ljubljančani, ki jih je v poletnem prestopnem roku zapustil vroči napadalec Roko Baturina, dejal Djuranović.

Domžale in Bravo sta se v lanski sezoni pomerila na štirih tekmah. Rumeni bojevniki so zmago z 2:0 zabeležili v 15. kolu, med tem ko so nogometaši Brava z 2:1 slavili v 24. kolu. Na preostalih dveh tekmah zmagovalca ni bilo (0:0 in 1:1): ”Ne glede na nekaj sprememb, ki so se pripetile predvsem v napadalnem delu ekipe, je razmišljanje Brava ostalo isto. Premierno prvoligaško sezono so odigrali zelo dobro, zato si zaslužijo spoštovanje. V soboto pričakujem zahtevno tekmo, nasprotnik , ki je dobro uigran pa bo hkrati zelo motiviran. Pred vstopom v prvenstvo so odigrali tri pripravljalna srečanja, vendar sem mnenja, da smo tudi sami v odličnem stanju, s kvaliteto, ki jo premoremo, pa napadamo vse tri točke.”

V primerjavi s preteklim tekmovalnim letom bo Djuranović v prihodnje lahko računal na pet novincev. Mednje sodijo vezist Nikola Martinović, napadalec Dario Kolobarić, krilni nogometaš Tonči Mujan, bočni igralec Denis Adamov in osrednji branilec Tibor Gorenc Stanković: ”V vsako tekmo bomo odhajali z željo po osvojitvi celotnega izkupička. Igramo na domačih tleh, nasprotnik je premagljiv, zato ne vidim razloga, zakaj ne bi naredili vse v smeri, da sezono odpremo na najboljši možen način,” je sklenil Djuranović.

Dvoboj, ki si ga bo moč ogledati v neposrednem prenosu na Planet TV 2, bo v vlogi glavnega sodnika nadziral Asmir Sagrković. S strani mu bosta pomagala Manuel Vidali in Adis Habibović, četrti sodnik pa bo Alen Borošak.

Besedilo in foto: Nejc Berce/NK Domžale

 

Komentarji uporabnikov
Tagi