Avgust bo mesec Filmskih večerov v Arboretumu!

Mestni kino Domžale letos ponovno gostuje tudi na čudoviti lokaciji znotraj Arboretuma v Volčjem Potoku

Kar 12 večerov, vsak četrtek, petek in soboto med 30. julijem in 22. avgustom ob 21. uri, bomo na prostem in pod zvezdnim nebom lahko sproščeno uživali v dobri filmski družbi.

Filmske večere na čudoviti lokaciji znotraj Arboretuma Volčji Potok pričenjamo z brezplačno projekcijo digitalno restavrirane slovenske filmske klasike Ne joči Peter. Sledile bodo tri zanimive predpremiere (Medena dežela; Ostržek; Corpus Christi), dve posebni projekciji (Kako dobro lažeš; Marianne & Leonard: ljubezenske pesmi), pester program poletnih filmov pa bo zaključila še ena brezplačna projekcija filma Košarkar naj bo 2, ki je bil med drugim posnet tudi v Arboretumu.

PRODAJA VSTOPNIC

Vstopnice so na voljo pri blagajni Arboretuma Volčji Potok, pri blagajni Mestnega kina Domžale in na vstopnice.arboretum.si, www.kd-domzale.si ter www.mojekarte.si. Cena vstopnice je 5 EUR, projekciji slovenske klasike Ne joči Peter in mladinskega filma Košarkar naj bo 2 sta brezplačni. Cena vstopnice za otroke, šolarje, invalide* in brezposelne* je 2,50 EUR. Za invalide na invalidskih vozičkih je vstop brezplačen.

Filmoljubcem je na voljo tudi posebni paket vstopnic po ceni 20 EUR za 5 predstav.

Za nakup vstopnic lahko vnovčite tudi darilne bone in brezplačne vstopnice Kulturnega doma Franca Bernika Domžale.

KJE SO PROJEKCIJE IN KDAJ BO PARK ZVEČER ODPRT?

Filmski večeri v Arboretumu se odvijajo na travniku ob vhodu v park. Projekcije se pričnejo ob 21.00. Vstop v park s filmsko vstopnico je mogoč od 20.00 dalje. S sezonsko vstopnico Arboretuma Volčji Potok je vstop v park na dan projekcij mogoč do 19.00. Sezonska vstopnica za ogled filma ne velja.

ČE BO NAPOVEDANO SLABO VREME?

Ob slabem vremenu se projekcija ob isti uri izvede v dvorani Mestnega kina Domžale (Ljubljanska 61, Domžale), o čemer bo objavljeno obvestilo po 18. uri na spletni strani Kulturnega doma Franca Bernika, na FB in Instagramu. Ker je v dvorani na voljo le omejeno število sedežev, bo naslednji dan na voljo še ena dodatna projekcija odpadlega filma in sicer ob 18.00, prav tako v Mestnem kinu Domžale. Za nadomestne projekcije priporočamo rezervacijo, saj je število sedežev v dvorani omejeno. Če se nadomestne projekcije v dvorani ne boste udeležili, lahko svojo vstopnico zamenjate za katerokoli drugo projekcijo na Filmskih večerih v Arboretumu, za katerokoli filmsko projekcijo v Mestnem kinu Domžale ali pa se na prodajnem mestu, kjer ste kupili vstopnico, dogovorite za vračilo denarja.

TRAVNIK JE NAŠ AVDITORIJ

Projekcije se odvijajo na prostranem travniku, kjer bodo na voljo stoli, razporejeni v primerni varnostni razdalji. Na projekcijo lahko prinesete tudi svoje sedalo ali ležalnik. Če si boste zaželeli posebne filmske izkušnje, bo nekaj mest namenjeno tudi piknik odejam, ki pa jih morate prinesti s seboj. Tudi poletni večeri so lahko hladni, zato priporočamo, da s seboj prinesete še kakšno toplo jopico, ki vas bo grela do konca filma.

FILMSKA KAVARNA

Ob prizorišču projekcij bo odprta tudi filmska kavarna, kjer bodo na voljo filmska pijača in jedača.

*Za nakup vstopnice po znižani ceni je potrebno predložiti ustrezno dokazilo statusa.

⇒⇒Spored filmov⇐⇐

Kulturni dom Franca Bernika Domžale

Komentarji uporabnikov
Tagi