AKCIJA: Kvalitetni in ugodni prenosniki

Imate vse potrebno za nemoteno delo in učenje od doma?

Koronavirus je dodobra zarezal v naše vsakodnevne navade, rutine in večini obrnil svet na glavo. Prosti čas, šolske in službene obveznosti večine izmed nas, so se praktično čez noč preselile na splet in v trenutku smo se znašli pred vrsto novih (za nekatere nepoznanih in zahtevnih) izzivov.

Oglejte si akcijsko ponudbo prenosnikov in računalnikovhttp://uki.si/prodaja/

Če izvzamemo spletno nakupovanje, vsakodnevno in stalno povezanost preko mobilnih telefonov, marsikdo, tako posamezniki, kot tudi podjetja in druge organizacije oz. ustanove, niso bile ustrezno pripravljene na nove načine dela in s tem povezane korake, ki so iz vidika informacijskih tehnologij zahtevni a ne nemogoči. Po nekaj tednih se zadeve počasi a vztrajno izboljšujejo in marsikdo že čuti potrebo po kvalitetnejšem prenosniku, računalniku ali tablici, ki mu bo omogočila kvalitetnejše pogoje za delo ali učenje od doma.

Oglejte si izjemno ugodno ponudbo kvalitetnih rabljenih prenosnikov in računalnikov, ki smo jo v podjetju UKI d.o.o. pripravili za vas http://uki.si/prodaja/

Razmišljate o nakupu novega računalnika ali prenosnika? Želite pri tem tudi privarčevati? Potem je nakup tovarniško obnovljene računalniške opreme prava odločitev za vas.

Kako v zgolj petih korakih do novega računalnika?

 1. Korak: Stacionarni, prenosni ali tablični računalnik?
  Sprva moramo določiti tip naprave, ki jo potrebujemo in nam bo najbolje v pomoč pri delu oz. učenju od doma.
 2. Korak: Kakšne so naše potrebe, kako “močan” računalnik potrebujemo?
  Vrsta dela in programi ter aplikacije, ki jih uporabljamo pri učenju oz. delu od doma zahtevajo različne konfiguracije naprave. Potrebno je izbrati pravilno, da bo delo ali učenje potekalo nemoteno.
 3. Korak: Izbira karakteristik naprave in povpraševanje
  Preverite našo ponudbo na spletu: http://uki.si/prodaja/, izberite željeno konfiguracijo (procesor, pomnilnik, velikost zaslona, vrsta in velikost diska, operacijski sistem, …), nam pošljite povpraševanje za želeno napravo (klik na gumb povpraševanje) in pripravili vam bomo ponudbo. V kolikor potrebujete kakršne koli dodatne informacije ali niste prepričani o pravilnosti izbire, pa nam lahko pišete na info@uki.si in z veseljem vam bomo pomagali.
 4. Korak: Naročilo in plačilo
  Naročilo izvedete oz. potrdite preko elektronske pošte info@uki.si. Naročilo bo odposlano po prejetem plačilu oz. potrdilu o plačilu. Naročila, za katera prejmemo nakazila (oz. potrdila o plačilu) do 13. ure, bodo obdelana in oddana v dostavo še isti delovni dan.
 5. Korak: Dostava
  Stroške dostave krijemo mi, običajno prejmete naročen izdelek v 2-3 delovnih dneh.

Poleg nakupa računalniške opreme, nudimo tudi računalniški servis in pomoč na daljavo.

V kolikor se vam poraja kakšen dvom ali imate vprašanje, nas lahko pokličete na 041 934 916 (od ponedeljka do petka med 8. in 16. uro) ali pa nam pošljete elektronsko sporočilo na info@uki.si.

Naročnik oglasa: UKI d.o.o.

 

Vir
Spletna računalniška trgovina UKI d.o.o.
Tagi