Delavnica samoobrambe za ženske z Marjanom Bolharjem

V soboto, 24. novembra 2018, od 9. do 11. ure, bo v Plesni šoli Miki potekala delavnica samoobrambe za ženske. Vodil jo bo Marjan Bolhar, Domžalčan in velik človek katerega poslanstvo je predajanje znanja tako odraslim kot tudi otrokom in mladini.

Dan pred mednarodnim dnevom boja proti nasilju nad ženskami bo v okviru 5. dogodka za ženske v Domžalah, »Nič nas ne sme presenetiti«, svoje znanje z ženskami delil Marjan Bolhar, 10-kratni državni prvak v kickboxu, kjer ima osvojenih že več evropskih in svetovnih pokalov ter je v okviru organizacije WAKO kickboxing osvojil že tri kontinente. Svoje znanje in izkušnje redno predaja na člane (domžalske) ekipe TeamBolhar s katerimi dosega dobre rezultate.

Marjan je mož, očka dveh fantov, borec, poklicni gasilec in predvsem oseba z velikim srcem. Ljubezen do športa, trdo delo in predanost so ga oblikovali kot ga poznamo. Obožuje stik z ljudmi, njegovo poslanstvo je predajanje znanja tako odraslim kot otrokom in mladini, tudi s posebnimi potrebami. Navdušujejo ga pozitivne stvari in dogodki in tak je tudi njegov moto: biti pozitiven.

Delavnico Marjan svetuje vsem dekletom, gospodičnam, ženam, skratka damam, ki želijo osvojiti osnove samoobrambe in se na ta način pripraviti za vse mogoče situacije, s katerimi se lahko srečajo v življenju. Z delavnico bodo spoznale lastne sposobnosti in dvignile samozavest z osvojenim znanjem.

Cena pristopa na delavnico je 15€. Obvezna je prijava do srede, 21.11.2018, preko spletne prijavnice tukaj.

 

Naročnik oglasa: Plesna šola Miki

Komentarji uporabnikov
Tagi