Da boste pismo za svojo najdražjo oddali pravočasno: Pošta v Domžalah po novem prej zapira svoja vrata

Če bili do sedaj navajeni, da ste opravke na pošti v Domžalah opravljali ob večeru ali pa tik pred njenim zaprtjem, vam bo informacija o spremembi delovnega časa domžalske pošte prišla zelo prav, predvsem pa, da ne boste s kupom pisemskih pošiljk ali položnic ostali pred zaprtimi vrati, kot se sedaj pripeti marsikomu.

Domžalska pošta ima nov delovni čas, ki je skrajšan za eno uro. Poštne storitve so vam med delovnikom po novem na voljo do 18. ure in ne več do 19. ure. To pa pomeni, da morate pohiteti, ko boste pisali pismo svoji najdražji, da bo pravočasno opremljeno s poštno znamko in oddano v poštni nabiralnik.

Na Pošti Slovenija so nam v zvezi s spremenjenim delovnim časom na pošti v Domžalah povedali, da so delovni čas spremenili 14. 10.  letos. Zaenkrat je do spremembe delovnega časa prišlo samo na domžalski pošti, medtem, ko v poštnih poslovalnicah v občinah Trzin, Mengeš, Lukovica in Moravče delovnih časov trenutno niso spreminjali.

“V Pošti Slovenije stalno spremljamo učinke poslovanja posameznih pošt, izvajamo optimizacijo poštnega omrežja in delovnih časov. Na podlagi analize prometa in ob upoštevanju relevantnih dejavnikov, kot so organizacijska oblika, velikost pošte, glede na specifične funkcije, ki jih opravlja ter števila gospodinjstev, ki jih pokriva, smo določili trenutni delovni čas ter ga poenotili z delovnim časom primerljivih pošt po Sloveniji. Vsekakor pa so pošte tudi po spremembi delovnega časa za uporabnike še vedno odprte šest dni v tednu in med tednom s celodnevnim delovnim časom,” so nam še povedali na Pošti Slovenije.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miha Ulčar

 

Komentarji uporabnikov
Tagi