AtransTrek 2017 – pustolovsko pohodniški dogodek, ki ga ne smete zamuditi

Športno društvo Atrans s Trojan bo 22. aprila 2017, tretjič zapored organiziralo športni dogodek za vse tiste, ki uživate v naravi in v sebi skrivate tudi kanček pustolovskega duha. 

Tokrat boste imeli priložnost spoznati Čemšeniško planino in njeno okolico. Pot vas bo vodila po gozdnih enoslednicah, planinskih poteh, gozdnih vlakah ter makadamskih in travniških poteh, ki bodo od štarta do cilja ponujale izjemne razglede. Uživali boste ob pogledu na prebujajočo zeleno naravo in spoznali zanimivo legendo, ki jo je na papir prenesel znan slovenski pisatelj … Najkrajša, 14-kilometrska, trasa bo primerna tudi za mlajše pohodnike in družine, na 18-kilometrski trasi bodo uživali tisti, ki si želijo najmanj dve uri preživeti v naravi, daljša, dobrih 25 kilometrov dolga trasa, pa bo z več kot 1.000 višinskimi metri nekoliko zahtevnejša in primerna za nekoliko bolj adrenalinske pohodnike in tekače. Start in cilj dogodka bosta na parkirišču pred gostilno Maček v Šentgotardu. 

Med zmagovalce in izžrebane udeležence, ki bodo uspešno našli vse kontrolne točke, bomo razdelili bogate praktične nagrade sponzorjev: SkiFun, CRAFT, Inov8, SWIX, JUB, Piranske soline, Sirarna Sešlar, Rokovnjač in Zeleno jabolko Sport. Za hrano in pijačo bosta poskrbela gostinsko podjetje Trojane in podjetje TUŠ.

Raziskovanja na AtransTrek-u ne bo manjkalo, zato ne odlašajte s prijavo in v koledarju označite 22. april za AtransTrek.

Informacije o dogodku najdete TUKAJ.

Fotografije z lanskega dogodka: https://goo.gl/photos/ccFC3ctazwkP36Ug9

Vabimo in se veselimo športnega druženja z vami! Ekipa ŠD Atrans

Komentarji uporabnikov