Zimsko gasilsko tekmovanje za pionirje in mladince v Domžalah

V soboto 14. decembra 2013, smo na dvorišču in v garažah PGD Domžale – mesto organizirali prvo zimsko gasilsko tekmovanje. Samo tekmovanje je bilo pripravljeno z namenom, da bi se otroci družili in tekmovali tudi v zimskem času, kajti običajno je v tem letnem času bolj malo dogajanja za gasilsko mladino.

Samo tekmovanje je bilo razdeljeno na štiri naloge: štafetni prenos vode s posodo do vedrovke in ciljanje tarče, vezanje vozljev, hitrostno sestavljanje puzzel in poligon z različnimi ovirami ter prenosom »ranjencev« z nosili. Tekmovanja se je udeležilo 15 ekip pionirjev in mladincev iz PGD Stob – Depala vas, PGD Rova, PGD Radomlje, PGD Homec, PGD Žeje Sveta Trojica, PGD Domžale-mesto in PGD Dekani, kateri so tudi odnesli medaljo za prvo mesto pri pionirjih, pri mladincih pa so zmagala dekleta iz PGD Žeje Sveta Trojica.

Po tekmovanju je sledila še kratka pogostitev s picami ter vročim čajem. Upam si reči, da je bil sam dogodek uspešen in mislim, da ga bomo še kdaj ponovili. Posebej pa bi se pa rad zahvalil vsem, ki ste kakorkoli pomagali pri izvedbi tekmovanja.

Avtor: Žiga Križnik; Foto: Žiga Križnik
Komentarji uporabnikov
Tagi