Željo nam je uresničil Klub Lions iz Domžal

Učenci naše šole me že zelo zgodaj, na začetku šolskega leta začnejo spraševati, če bomo tudi letos šli v Kolosej. To je za njih zelo velik in pomemben dogodek. Mnogim učencem je to edina priložnost, da si ogledajo film na velikem platnu, v hiši z mnogimi dvoranami in s praznično okrašenim mestom.

Njihova želja tako postane tudi naša in takrat se spomnimo na člane KLUBA LIONS iz Domžal, ki nam znajo take želje uresničiti. Prijazno so se nam odzvali in nas razveselili s celotnim financiranjem obiska kar dveh filmskih predstav v ljubljanskem Koloseju. Tako je bil za nas 22. december velik dan. Odšli smo v ljubljanski Kolosej, kjer sta nas že na vhodu v Kolosej prijazno čakala kar dva »Božička«- g. Marko Kuliš, letošnji predsednik in g. Boštjan Pavlič, oba člana KLUBA LIONS iz Domžal, ki sta učencem predala novoletno darilo v obliki kino vstopnic. Sledil je ogled obeh filmov.

Po končanem ogledu so bili obrazi učencev zgovornejši od besed. Izražali veliko zadovoljstva, veselja in hvaležnosti za dogodek, ki so ga doživeli.

Zato se v imenu vseh učencev in učiteljev članom KLUBA LIONS iz Domžal prisrčno zahvaljujem in jim sporočam, da je bil to naš najboljši Božiček.

Nada Grčar,
učiteljica OŠ Roje

Komentarji uporabnikov
Tagi