Zaključek Želvinega bralnega popotovanja in 1, 2, 3 znam!

V sredo, 16. maja je bilo v Knjižnici Domžale veselo. Predstava Maček Muri išče kroniko v izvedbi družinskega gledališča Kolenc, je privabljala iskren smeh iz otroških ust, pa tudi odrasli smo uživali v odlični predstavi. Predstava je bila namenjena otrokom, ki so sodelovali pri projektu Želvino bralno popotovanje, to je bralno-spodbujevalni projekt, ki ga v Knjižnici Domžale izvajamo že sedmo leto zapored, v njem je sodelovalo 64 otrok iz občin Domžale, Moravče, Mengeš, Trzin in Lukovice.

Sodelujoči otroci so prejeli tudi nagrade sponzorjev, ki se jim iskreno zahvaljujemo: Hofer, Založba Ajda, Založba Zala, Založba Morfem, Založba Art Vidis, Založba Rokus Klett, Miš založba, Hajsa, Pustolovski park Geoss, KD Franca Bernika Domžale, Zavod 1-2-3, Gajcom tiskarna majic, Založba Čukec, ŠAD Mavrica, Mladinska knjiga, Pirat snack bar, Zavod za šport in rekreacijo Domžale.

Mladi bralci med 10 in 15 let, ki so prebirali poučno gradivo, so sodelovali pri projektu 1, 2, 3 znam! Sodelovalo je 19 mladostnikov, ki bodo prejeli nagrade sponzorjev.

Mlade bralce in bralke vabimo na bralno potovanje tudi v poletnem času, ko bodo lahko sodelovali pri Želvinem poletnem bralnem popotovanju in Poletju s knjigo. Več informacij dobite pri vašem knjižničarju, knjižničarki!

Avtor: Lidija Smerkolj Turšič, Knjižnica Domžale

Tagi