Veselo pustno rajanje za otroke v Prodajnem centru Breza

V Prodajnem centru Breza v Domžalah so danes dopoldan pripravili pravo pustno rajanje za otroke. Za dodatno piko na »i« so poskrbeli člani iz Pustne sekcije Striček iz Vira, ki so seboj pripeljali hude mravljice, račke in seveda kurente iz Ormoža. Da pa pust ni ostal suhih ust, pa so poskrbeli v SPARU, ki so vsem malim maškarcem podarili pustni krof.

Prodajni center Breza danes dopoldan ni ponujal samo običajnih stvari, kot smo jih vajeni. Upravnik prodajnega centra Breza, podjetje Mazur d.o.o. je za male maškarce pripravil pustno rajanje, ki se je odvijalo v avli prodajnega centra. Za rdečo nit otroškega pustnega rajanja je več kot odlično poskrbela voditeljica Tanja Vidic. Pri tem pa sta ji pomagala glasbenik Bojan Metelko in klovn Andraž  iz teama KREAKTIV.

Ker je pred kratkim oblast v Domžalah prevzela Pustna sekcija Striček iz Vira, se je seveda spodobilo, da je ministrska ekipa na čelu s predsednikom Petrom Koscem – Pipijem, prišla na otroško pustno rajanje. S seboj so pripeljali tudi nekaj mask in po tradiciji tudi kurente iz Ormoža. Na rajanje sta prišli tudi dve Indijanki s ponijema … Da pa pust ni ostal suhih ust so poskrbeli v SPARU, saj so vsem udeležencem podarili pustni krof.

V Prodajnem centru Breza so tudi tokrat več kot odlično poskrbeli, da Pust ni šel mimo osamljen … In ker je pustna sobota, smo med potjo videli številne maškarce, med njimi tudi športnike iz Trojan, ki jim zima ni prišla do kosti ….

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miha Ulčar
Komentarji uporabnikov
Tagi