Vabilo in dvoje obvestil Društva upokojencev Domžale

Društvo upokojencev Domžale v okviru delovanja programa društva za leto 2020, v organizaciji Odbora za socialna in zdravstvena vprašanja, problematike invalidov in strokovno izobraževanje starostnikov – ter projekta STAREJŠI ZA STAREJŠE, prisrčno vabi vse svoje člane na prvo izmed več predavanj, ki jih namenjamo izboljšanju našega počutja in zdravja.

Tokratna tema bo: ZDRAVO SPANJE IN ZDRAVJE SI LAHKO IZBOLJŠAMO”

Strokovna delavnica, bo potekala v sredo, 09. septembra 2020, ob 16. uri v prostorih društva, Ulica Simona Jenka 11 v Domžalah. Delavnico je pripravil in jo bo vodil ing. Boris Čampa.

V prijetnih, obnovljenih prostorih, z uporabo sodobne tehnologije, bo delavnica združena s strokovnim predavanjem, zanesljivo prispevala k ohranjanju zdravja vseh nas.

Zaradi omejenih možnosti (25 udeležencev), vas prosimo, da svojo udeležbo na delavnico prijavite na tel. št 031 623 114 (Marija) do torka, 8. septembra 2020

Vse zainteresirane upokojence obveščamo, da smo ponovno za člane DU pričeli z brezplačnimi masažami, ki bodo ob torkih od 14.  do 18. ure in sredah od 10.  do 13.  ure, naročanje na tel. št. 040 343 743 (Marta).

Obenem pa vse obveščamo, da za 17. september 2020 načrtovana  strokovna ekskurzija v Logarsko dolino, zaradi poostrenih ukrepov, povezanih s koronavirusom ODPADE.

Hvala vsem za razumevanje.

Prijetno jesen in oglasite se kaj, uradne ure so ponedeljek in petek od 9. do 11 ure.

Z lepimi pozdravi !

Vodstvo DU Domžale

 

Komentarji uporabnikov
Tagi