V MGC Bistrica Domžale so se od poletja poslovili z recitalom in pesmijo

Jesen že počasi trka na naša vrata, zato so se v Medgeneracijskem centru Bistrica Domžale v sredo, 19. septembra 2018, z recitalom in pesmijo zahvalili poletju, toplim poletnim dnem in obujali spomin na morje in razne poletne dogodivščine. Zato ne čudi, da je bilo tam zaradi te prireditve čisto pravo poletje.

Darja Okleščen, delovna inštruktorica in animatorka v MGC Bistrica Domžale, vedno preseneti stanovalce z inovativnimi dogodki. Tako je tudi tokrat poskrbela, da so se stanovalci imeli kar se da prijetno. Vita, Marija, Lidija, Mira, Amalija, Rozi in Lilijana so z recitalom pesmi popeljale stanovalce MGC Bistrica v poletne dni, polnih raznih dogodivščin, Ženski pevski zbor Šole zdravja Domžale, ki deluje pod vodstvom zborovodkinje Marike Haler, pa je poskrbel za pravo ljudsko pesem, kateri so stanovalci lepo prisluhnili in se zboru tudi pridružili pri prepevanju. Prav veselje je bilo poslušati, kako vsi zbrani pojejo skupaj z zborom.

Ob koncu je vse zbrane pozdravil tudi direktor MGC Bistrica Domžale Primož Cimerman, ki je povedal, da je presenečen, kako lep dogodek se je odvil pred njegovimi očmi. Da pa je še malo podaljšal veselje pred prihodom jesenskih dni, je s svojim baritonom zapel dve pesmi, ki se ju še spomni iz svojih mladih dni. Seveda so mu pri petju pridružili vsi prisotni in zgodil se je lep zaključek sredinega dopoldneva.

Avtor: Miro Pivar; Foto, video: Miro Pivar

Tagi