V Centru za mlade boste lahko henglali, obarvali svoj svet, si izdelali svoj hulahup in spoznali osnove mladinskega dela

Poglejmo si nekaj dogodkov in aktivnosti za mlade, ki se bodo odvijale v prihajajočem počitniškem času in v prvi polovici meseca marca. Med 27. februarjem in 2. marcem boste mladi lahko henglali s frendi in sicer bo vsako popoldne na voljo namizni tenis, pikado, številne družabne igre … Na dogodku Obarvaj svoj svet boste v sredo, 1. marca lahko barvali, se pogovarjali in družili. V mesecu marcu pripravljajo tudi tri brezplačne delavnice, kjer si boste lahko izdelali svoje hulahup obroče, nato pa se preizkusili z njimi. V torek, 7. marca 2017, pa organizirajo tudi enodnevno usposabljanje v sklopu projekta Mladim z naslovom Osnove mladinskega dela.

Odprtje razstave Neje Urh: Pot življenja

Center za mlade Domžale
23. 2. 2017 | 19.00 | NEJA URH: POT ŽIVLJENJA
Odprtje slikarske razstave.

Neja Urh je svoje otroštvo preživljala v Kamniku, kjer se je po zaslugi učitelja Alojza Berleca podala v svet umetnosti. Po srcu in naravi je vedoželjna. Rada ima kulturo in umetnost. Slikarstva in umetnosti se je lotila kot izziv v življenju. Navdih pa je iskala po svetu, v glasbi, družini ter prijateljih.

Razstava bo na ogled do 20. marca v delovnem času centra.

Hengaj v placu za mlade

Center za mlade Domžale
27. 2. – 2. 3. 2017 | 16.00–20.00 | HENGAJ V PLACU ZA MLADE
Pridi in se druži / družabne igre, glasba, klepet / od 13. do 30. leta.

Počitnice že trkajo na vrata. Če še ne veš, kaj bi počel, si od ponedeljka, 27. februarja, do četrtka, 2. marca 2017, popoldan vabljen v Plac za mlade, kjer lahko hengaš s frendi. Na voljo so ti ping pong, pikado, številne družabne igre, glasbeni stolp …

Pridi in hengaj v Placu za mlade.

Obarvaj svoj svet

Center za mlade Domžale
1. 3. 2017 | 18.00 | OBARVAJ SVOJ SVET
Pridi in se druži

Ne veš, kaj početi med počitnicami? Ali želiš zgolj nekaj sprostitve? Pridruži se Centru za mlade Domžale na dogodku Obarvaj svoj svet, ki bo v sredo, 1. marca 2017, ob 18. uri. Mladi boste na dogodku barvali, se pogovarjali in družili.

Obvezne so predhodne prijave na info@czm-domzale.si ali 040/255-568.

Delavnica in vaje: Izdelaj si svoj hulahup

Center za mlade Domžale
9. 3., 16. 3. in 23. 3. 2017 | 17.00 | DELAVNICA IN VAJE: IZDELAJ SI SVOJ HULAHUP
Pridi in se druži / delavnica in vaje

Ti primanjkuje vadbe? Si želiš bolj zabavne vadbe, ki je brezplačna, hkrati pa tudi zelo zanimiva? Pridruži se Centru za mlade Domžale na delavnicah, kjer bomo izdelali svoje hulahup obroče, nato pa se bomo preizkusili tudi v vadbi z njimi!

Delavnice bodo potekale tri četrtke zapored. Prva se začne 9. marca ob 17. uri.

Delavnice so brezplačne in namenjene mladim do 30. leta starosti. Obvezne so predhodne prijave na info@czm-domzale.si ali 040/255-568.

Usposabljanje Osnove mladinskega dela

Center za mlade Domžale
7. 3. 2017 | 09.00 – 17.00 | DELAVNICA IN VAJE: IZDELAJ SI SVOJ HULAHUP
Pridi in se druži / delavnica in vaje

Center za mlade Domžale vabi na enodnevno usposabljanje v sklopu projekta Mladim z naslovom OSNOVE MLADINSKEGA DELA. Namenjeno je mladinskim delavcem na začetku svoje profesionalne poti, javnim delavcem, mladim prostovoljcem iz mladinskih centrov, brezposelnim in tistim, ki jim koncept mladinskega dela, mladinske politike in mladinskega sektorja ni poznan, pa si ga želijo spoznati.
Udeleženci usposabljanja bodo spoznali sledeče štiri tematske sklope:

  • Mladinsko delo (spoznali bodo neformalno učenje, spremljanje učnih učinkov, organizacijsko strukturo mladinskega sektorja in vlogo Mreže MaMa).
  • Mladost (kjer bodo spoznali potrebe današnje mladine in kratko zgodovino mladinskega dela).
  • Mladinski delavec (kjer bodo spoznali kvalitete mladinskega delavca).
  • Mladinska politika (soočili so bodo s tem, kaj je mladinska politika in kaj strukturirani dialog ).

Usposabljanje bo potekalo v torek, 7. 3. 2017, od 9:00 do 17:00 v prostorih Centra za mlade Domžale pod vodstvom Karmen Murn.

Na usposabljanje se lahko prijavite na info@czm-domzale.si ali 040/255-568 do ponedeljka, 27. 2. 2017.

Usposabljanje je brezplačno.

Avtor: CZM Domžale; Foto: CZM Domžale
Komentarji uporabnikov
Tagi