Uspešno izpeljali že 13. kviz gasilske mladine PGD Študa

V soboto, 24. oktobra 2015, se je na Osnovni šoli Venclja Perka v Domžalah odvijal že 13. kviz gasilske mladine PGD Študa. Letošnjega kviza se ga je udeležilo 18 pionirskih in 13 mladinskih ekip.

Predsednik PGD Študa Boštjan Narobe nam je povedal, da so letos glede na prejšnja leta uvedli nekaj organizacijskih kot tehničnih sprememb, k sodelovanju pa so povabili tudi g. Svete Samota, ki je z delavnico sestavljank kratkočasil ekipe, čakajoče na praktična preizkusa. Prav tako so po njegovih besedah posodobili način odgovarjanja na teoretična vprašanja in sicer z uvedbo gumbov A, B in C za vse ekipe. »Ustrezno strojno opremo so nam posodili v podjetju BECKOFF, programsko opremo pa so nam posebej za kviz brezplačno izdelali v podjetju BLUBIT«, je povedal Narobe.

Vse ekipe so prejele praktične nagrade, za katere se zahvaljujejo podjetjem in organizacijam: Akustika group, Erdani Šport, fitness center Bodifit, Slaščičarna GM caffe, pekarna Jurček, Mc'Donald's Domžale, Mladinska knjiga, Občina Domžale, Pikapolonica, slaščičarna Lenček, gostilna Keber, Čarobni dan, Enzo grafika, Energija bikes, Hiša eksperimentov, Tady – Andrej Kadunc, Malčki – palčki, LIDL, Unika TTI, Pustolovski park GEOSS, Kulturni dom Franca Bernika, Petrol, g. Samo Svete in Atlantis.

»Posebna zahvala gre vsem, ki so pomagali pri pripravi, organizaciji in pospravljanju ter OŠ Venclja Perka, ki nam je brezplačno v uporabo odstopila njihovo jedilnico«, je še dejal Narobe.

Pri objavi prispevka je pri zahvalah donatorjem prišlo do napake. Nenamerno smo izpustili Krajevno skupnost Simona Jenka Domžale in Gasilsko zvezo Domžale. Obe organizaciji sta oz. bosta prispevali izdatna sredstva za nakup opreme. Za nenamerni spodrsljaj pri neobjavi imen organizacij se jim Boštjan Narobe iskreno opravičuje.

Na svidenje naslednje leto!

Rezultate kviza si lahko ogledate TUKAJ.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Dušan Kosirnik in Aleksander Kovačič
Komentarji uporabnikov
Tagi