Sveta maša in prihod svetega Miklavža v Dom upokojencev Domžale

V Dom upokojencev Domžale, v prijaznem domu srčnih ljudi v Domžalah je bilo v soboto, 5. decembra 2015, med stanovalci ter obiskovalci polno blaženega in spokojnega miru, saj je potekala sveta maša, ki jo je daroval Andrej Svete, duhovni pomočnik v cerkvi Marije Vnebovzete v Domžalah.

Pred sveto mašo so lepo pripravili in okrasil oltar v jedilnici doma, med bogoslužjem pa so pele ljudske pevke Kulturnega društva Domžale na čelu z Maro Vilar, na elektronske orgle pa jih je spremljala Nataša Banko iz Mengša. Po bogoslužju pa je stanovalce doma čakalo presenečenje, saj se jim je pridružil sv. Miklavž z angelčki in parkeljni ter jim prinesel darila.

Posebnega darila pa se je najbolje razveselil varovanec doma Zdravko Robič, saj mu je Miklavž prinesel televizijo, katero si je tako neskončno želel. Tako so vsi sodelujoči pri sveti maši, kakor tudi varovanci doma dobili lepa darila od Miklavža. Njegovega prihoda se je udeležila tudi direktorica doma Upokojencev Domžale mag. Nataša Zalokar, ki je skupaj z Miklavžem predala televizor Zdravku.  

Avtor: Miro Pivar; Foto, video: Miro Pivar
Komentarji uporabnikov
Tagi