V upanju na kar se da lepo in prijetno pomlad

Marec je prvi pomladni mesec, ki s seboj prinaša upanje na lepše, prijetnejše, predvsem pa toplejše prihajajoče dni. V življenju so stvari, na katere lahko vplivamo in pa tiste, ki v dobršni meri niso odvisne od naših želja, odločitev in pa dejanj.

Marsikaj lahko naredimo, zato je pomembno, da usmerimo energijo tja, kamor lahko in skušamo pregnati občutek osamljenost z majhnimi dejanji, ki obudijo spomin na lepe trenutke in pa pričarajo nasmeh na lica. Na tovrsten način so se pretekli mesec v MGC Bistrica lotili odganjanja zime in privabljanje pomladi. Tako je začetek februarja minil v znamenju pričakovanja in upanja na pustno rajanje, kakršnega so bili stanovalci vajeni. Le to pa se je zaradi preventivnih ukrepov, tokrat odvilo malce drugače. Z nekaj pustnimi maskami ter obilico dobre volje, so s skupnimi močmi skušali pregnati zimo in v MGC Bistrica privabit pomlad. Kar jim je glede na tople dni, ki so sledili, več kot očitno izjemno dobro uspelo.

Obstajajo različne oblike ljubezni in čeprav naj bi za Valentinovo praznovali ljubezen zaljubljencev, je lahko 14. februar tudi dan, ko se obudi in izrazi ljubezen do sočloveka. Ljubezen, ki spodbuja, opogumlja in pa razveseljuje. Ljubezen, ki napolni srca s toplino, srečo in pa veseljem. Čudovita dekoracija, ki je v MGC Bistrica krasila dobršni del hodnika, je poleg srčkov, ki so jih izdelali, razveselili vse, ki so uzrli pogled nanje.

Avtorica: Petra Petravič; Foto: MGC Bistrica

Komentarji uporabnikov
Tagi