Srčni neznanci s prekrasnimi voščilnicami razveselili starostnike širom Slovenije

V DEOS Centru starejših Notranje Gorice so do 5. decembra 2023, zbirali voščilnice namenjene starostnikom, ki bivajo v Domovih in Centrih za starejše širom Slovenije. Vseslovenski projekt “Mala pozornost za veliko veselje” so minulo leto izpeljali že osmič in tako pred prazniki z novoletnimi voščilnicami razveselili številne starostnike. Novoletne voščilnice so prejeli tudi stanovalci MGC Bistrica.

Ana Petrič, direktorica centra DEOS Notranje Gorice je skupaj z ekipo želela razveseliti 21.000 starostnikov, ki bivajo v Domovih za starejše po Sloveniji. Z zbiranjem voščilnic, ki so jih za starostnike napisali mnogi otroci, odrasli in tudi starejši, so pričeli že novembra.

Številni popolni neznanci, dobri ljudje so se s prijaznimi besedami, lepimi željami in pozitivnimi mislimi spomnili na starostnike in jim na svoj način polepšali praznične dni.

V Deos centru starejših v Notranjih goricah so voščilnice sprejemali do 5. decembra 2023 in jih nato razposlali po domovih. Novoletne voščilnice so prejeli tudi stanovalci MGC Bistrica, ki so se jih zelo razveselili.

Skupaj so jih pregledovali in se ob prebiranju lepih misli ter želja, ki so jim jih namenili tako mlajši, kakor tudi starejši, raznežili. S prekrasnimi voščilnicami so jim popolni neznanci polepšali dan.

Stanovalci MGC Bistrica se srčno in iskreno zahvaljujejo vsem neznancem, ki so se z lepimi željami in pozitivnimi mislimi spomnili nanje in jim namenili prekrasne čestitke.

Avtor: Petra Petravič, Foto: MGC Bistrica

Tagi