Osvežitvena vožnja za starejše voznike z inštruktorjem

S kilometri pridejo izkušnje, z leti modrost. A za ohranjanje vozniške kondicije je potreben trening in osvežitev znanja. Spreminjajo se cestnoprometni predpisi in prometna infrastruktura, avtomobili so vse bolj tehnološko dovršeni, promet pa je vse bolj dinamičen. Mnogo razlogov, da se predvsem starejši za volanom težje znajdejo. Le to vsekakor vpliva na varnost v prometu, tako voznikov, sopotnikov, kakor tudi vseh ostalih udeležencev v prometu.

BREZPLAČNA Osvežitvena vožnja z inštruktorjem je namenjena voznikom, starejšim od 60 let.

Gre za enkratno priložnost, kjer bodo lahko starejši od 60. let osvojili novo znanje o prometu, osvežili vozniško spretnost in ponovno pridobili samozavest za volanom.

Brezplačna osvežitvena vožnja za starejše.

Starejši vozniki, ki ustrezajo pogojem (so torej dopolnili 60 let) se lahko na brezplačno osvežitveno vožnjo z inštruktorjem prijavijo sami, lahko pa jih prijavijo tudi drugi. Otroci lahko tako prijavijo starše, stare starše, vnuki babice in dedke, etc. S prijavo na Osvežitveno vožnjo boste za starostnike in pa zase naredili neprecenljivo veliko. Leta so vašim bližnjim prinesla premnoge izkušnje. Vam pa strahove in negotovost. Zato je morda čas, da zamenjate vloge. Da vi enkrat poskrbite zanje.

Vtisi in izkušnje starejših voznikov

Poglejte, kakšni so bili vtisi in izkušnje starejših voznikov, ki so se udeležili podobne akcije Ponovno na izpitno vožnjo.

Lepo vabljeni, da k prijavi povabite ali kar sami prijavite vaše bližnje, ki so dopolnili 60. let. Pohitite, kajti prijave potekajo le še do 30. julija 2022.

Med prijavljenimi kandidati bodo v Zavarovalnici Triglav izžrebali 150 voznikov, ki bodo svojo vožnjo osvežili v dveh korakih. Najprej z brezplačno osvežitveno vožnjo v enem od naslednjih mest:

  • Ljubljana
  • Kranj
  • Celje

V drugem koraku pa se bo vsak voznik udeležil tudi treninga varne vožnje v Centru varne vožnje AMZS na Vranskem.

Zavarovalnica Triglav želi vsem voznikom in ostalim udeležencem v cestnem prometu varno vožnjo.

 

Tagi