Miklavževanje v Domu upokojencev Domžale

Včerajšnji obisk svetega Miklavža v Domu upokojencev Domžale je bil nepozaben dogodek, ki je napolnil srca stanovalcev s toplino in radostjo. Sveti Miklavž je v spremstvu dveh simpatičnih angelčkov in porednega parklja obiskal vsakega stanovalca posebej, jim podaril drobna darila ter jim izrekel prijazne besede tolažbe in spodbude.

Ob glasbeni spremljavi so se v skupnem prostoru dvigovale pesmi, ki so jih izvajale pevke pevskega zbora Nova zarja. Njihove melodije so vnesle pravo praznično vzdušje, medtem ko je harmonikaš Miran s svojim spretnim igranjem dodal še dodatno noto veselja in toplote. Oči stanovalcev so se svetile od sreče, ko so uživali v glasbi in petju, obkroženi s prijatelji in dobrodelnim duhom Miklavževega obiska.

Takšni dogodki niso le priložnost za preživljanje prijetnih trenutkov, ampak tudi priložnost za povezovanje in skupno ustvarjanje lepih spominov. Obisk svetega Miklavža je tako postal dragocen spomin, ki bo še dolgo žarel v srcih stanovalcev Doma upokojencev Domžale.

Zapisala: Tjaša Kobol, dipl.del.ter.

Tagi