MGC Bistrica Domžale dostavlja kosila na dom

Starost s seboj prinaša številne nove izzive in prilagajanja, ki se jih vsak posameznik oziroma družina loteva reševati na svojevrsten način. Opravila in aktivnosti, ki so bila prej pomemben del vsakdanjika, lahko počasi preraščajo v opravila, ki nas bremenijo in ki jih preprosto ne zmoremo (npr. zaradi poslabšanja zdravstvenega stanja) ali nimamo več volje opravljati. Da pa bi lahko kar najdlje ostali v domačem okolju, kjer se počutite varno in sproščeno, tam kjer ste obkroženi z vam pomembnimi ljudmi, vam MGC Bistrica Domžale poleg dejavnosti institucionalnega varstva nudi tudi zunanje storitve kot je dostava kosila na dom.

Dostava skrbno pripravljenih obrokov, izpod rok naših kuharskih mojstrov je namenjena starejšim občanom občine Domžale in sicer vsak delovni dan od ponedeljka do petka, med 11:30 in 13:30 uro.

Naročite jo osebno pri  strokovni vodji/socialni delavki Ireni Štrus (tel.: 01-7297-317, 051-381-583, e-mail: irena.strus@mgc-bistrica.si) ali pri vodji prehrane Mirzetu Mahiću (tel.: 01-7297-325, 01-7297-347, e-mail: kuhinja@mgc-bistrica.si), kjer boste izpolnili zato pripravljen obrazec, pričakujemo pa vas vsak delovni dan med 8:00 in 9:00 uro.

Ker vam želimo priti nasproti in vam kar se najbolj da olajšati življenje v domačem okolju, vam lahko kosilo pripeljemo na dom ali pa ga prevzamete sami v kuhinji MGC Bistrica. V primeru, da želite dostavo kosila na dom, je cena dostave na območju Domžal 2,20€ z DDV, izven Domžal pa 3,00€ z DDV.

V MGC Bistrica se ob enem zavedamo, da v starosti naraščajo potrebe po nekaterih hranilih ter, da ima zdrava in uravnotežena prehrana pomembno vlogo pri ohranjanju vitalnosti in zdravja starih ljudi. Hkrati smo ozaveščeni o pridruženih bolezenskih stanjih, ki zahtevajo skrbno pripravljeno dietno prehrano, zato vam v sklopu naših kosil nudimo možnost naročila navadnega kosila, katerega cena znaša 6,60€ z DDV, ter dietnega kosila, ki znaša 7,20€ z DDV.

MGC Bistrica

 

Tagi