Materinski dan v MGC Bistrica poln topline in globokih čustev

Hvaležnost je lepa vrlina. To so občutile tudi stanovalke MGC Bistrica, ki so jih na materinski dan počastili z nastopom Folklornega društva Groblje.

Folklorno društvo Groblje je na materinski dan pripravilo izjemen program. Dogodka so se udeležili tako plesalci kot tudi glasbeniki (dve harmoniki, kontrabas in violina) z ljudskima pevkama. Pripravili so poseben repertoar pesmi, ki je bil ob tem prazniku izbran z velikim občutkom.

Stanovalke MGC Bistrica so se znova raznežile ob lepi melodiji in podarjenemu cvetju. Še bolj so se razveselile objemov svojih otrok, ki jih na materinski dan ni manjkalo. Vtisi in spomini so še danes zelo globoki in topli.

Marec je resda bolj ženski mesec, vendar v MGC Bistrica niso pozabili tudi na moške. Zelo lepo so obeležili tudi dan mučenikov in prav vsak stanovalec je dobil v sobo pozornost in stisk roke direktorice Snežane Golob, strokovne vodje Irene Štrus in fizioterapevtke Vite Gorenc.

Sončni dnevi, toplejše vreme in svež zrak prinašajo v MGC Bistrica veliko veselja in zanimivih dogodkov, ki jih venomer pospremita glasba in petje. Prebujena pomlad vliva veliko pozitivne energije in krepi dobro razpoloženje stanovalcev.

Avtor: Saša Obersnu; Foto: MGC Bistrica

Tagi