Ekipa prostovoljcev Malica za heroje covida obiskala MGC Bistrico

V začetku decembra je ekipa prostovoljcev “Malica za heroje covida” z donacijami sadnih dobrot razveselila zaposlene v MGC Bistrica.

Projekt izhaja iz preproste želje in geste storiti nekaj lepega. Naročniki skupine “Mali plac za prihodnost” ali pridelovalci sami, poleg sadja in sadnih izdelkov, tako domačih slovenskih, kakor tudi neretvanskih pridelovalcev, skušajo pripravit še nekaj dodatnih domačih dobrot, ki jih kot donacijo poklonijo zaposlenim v podjetjih in organizacijah.

Trenutni fokus je usmerjen k zdravstvenemu osebju širom Slovenije, ki je v času epidemije najbolj na udaru. Projekt je zasnovan širše, zato upajo, da bodo na tovrsten način spodbudili še ostale k nudenju pomoči oziroma izražanju hvaležnosti drugim.

Primož Cimerman, direktor MGC Bistrica, se je za prejete dobrote v imenu vseh zaposlenih, iz srca zahvalil skupini prostovoljcev, sočasno pa besede hvaležnosti namenil tudi osebju doma, ki v teh izjemno težkih časih požrtvovalno in srčno skrbi za starostnike.

V želji, da bi svoj čas in energijo namenili pomoči potrebnim, ter tistim, ki so postavljeni v prvo vrsto boja z virusom, člani skupine “Malica za heroje covida”, tudi danes nesebično nadaljujejo z dobrodelno gesto in si ob tem želijo, da bi bil letošnji december kar se da čaroben in prazničen!

Avtorica: Petra Petravič; Foto: Malica za heroje covida

 

Tagi