Rotary klub Domžale razveselil učence OŠ Roje

Na OŠ Roje se skozi celo šolsko leto trudimo, da praznične dni našim učencem polepšamo tudi v šolskih klopeh. Zaradi tega so decembrski dnevi zanje resnično praznično obarvani, v velikonočnem času pa je tovrstnih dejavnosti nekoliko manj.

Srečo imamo, da za naše učence skozi celo leto obstajajo dobri ljudje, ki se spomnijo nanje in jim polepšajo dni; praznične ali pa tiste čisto navadne. Tako so se dobrotniki iz Rotary Kluba Domžale spet spomnili na naše otroke in nas v petek, 14. 4. 2017, presenetili z obiskom. K nam so prišli predstavniki kluba: predsednik Bogdan Zupan ter člana Janko Velkavrh in Janko Gedrih. Goste je sprejela in nagovorila ravnateljica, Marjanca Bogataj. Naši učenci so jih z navdušenjem pričakali in z zanimanjem opazovali, kaj so jim prinesli. S seboj so namreč imeli kar nekaj velikih škatel in nihče ni vedel, kaj se skriva v njih. Učenci so bili navdušeni, ko so v škatlah odkrili cel kup čokoladnih jajčk in zajčkov. Tako veliko jih je bilo, da jih je domov odnesel prav vsak od učencev naše šole. 

V nadaljevanju so si predstavniki Rotary kluba Domžale ogledali tudi uporabnost številnih prenovljenih in novih igral na našem šolskem igrišču. S pomočjo njihove velike finančne nam je v preteklem letu uspelo obnoviti igrišče in na ta način otrokom omogočiti tudi »učilnico na prostem«, ki jo učenci z veseljem uporabljajo.

Avtor: Andreja Škrlj
Tagi